19 / 04 / 2024

2. el araç yarışında en hızlı satılan araçları görünce inanamayacaksınız!

2. el araç yarışında en hızlı satılan araçları görünce inanamayacaksınız!

Otomobil sektöründeki çip krizi ve ekonomideki hareketlilik sıfırdan araç sahibi olmak isteyenleri üzdü. İkinci el otomobil sektörünün en hızlı satılan markaları ve modelleri hangileri? Detaylar haberimizde...



  • B segment hatchback otomobili Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline modeli, dijital gösterge paneline, çift kavramalı şanzımana, panoramik açılır cam tavana, alüminyum alaşım jantlara, LED stop lambalarına ve navigasyon sistemlerine sahip.
  • Volkswagen Passat Comfortline modeli, şert takip asistanına, çevresel görüş sistemine, TDI motor teknolojisine, çift kavramalı şanzımana, kolay açılır bagaj kapağına, nagivasyon sistemlerine, panoramik açılır cam tavana ve alüminyum alaşım jantlara sahip.
  • Renault Symbol 1.5 DCI Joy, B segmenti binek sedan modeli, manuel şanzımana, ve 90 beygir gücüne kadar çıkabilen motora sahip.
  • Honda, efsane modeli Cıvıc 1.6 Elegance, bagaj aydınlatmasına, hız sabitleyiciye, park sensörleri geri görüş kamerasına, ısıtmalı ön koltuklara, elektrikli ön ve arka camlara, açılabilir cam tavana sahip.
  • Volkswagen Golf'ün 1.6 TDI Comfortline modeli, panormik açılır tavana, alüminyum alaşım jantlara, ambiyans aydınlatmasına, ısıtmalı ön koltuklar ve direksiyona, çift kavramalı şanzımana sahip.

Volkswagen hızla büyümeye devam ediyor: İki yeni SUV modeli yolda!

Mercedes elektriklendi: AMG EQE versiyonu yakında yollarda!

TOGG gelişmeye devam ediyor! Artırılmış gerçeklik özelliği duyuruldu...

AB'de sıfır otomobil satışları dibi gördü!

Ziraat bankasından vatandaşa büyük jest: Herkes araç sahibi olabilecek!

2.el otomobil piyasasında tek umut bahar dönemi!


Geri Dön