19 / 04 / 2024

2. el araç yarışında en hızlı satılan araçları görünce inanamayacaksınız!

2. el araç yarışında en hızlı satılan araçları görünce inanamayacaksınız!

Otomobil sektöründeki çip krizi ve ekonomideki hareketlilik sıfırdan araç sahibi olmak isteyenleri üzdü. İkinci el otomobil sektörünün en hızlı satılan markaları ve modelleri hangileri? Detaylar haberimizde...



İkinci el otomobil piyasasında en çok satan otomobil markaları listesinden ilk sırada Renault yerini alıyor. 

2. el araç yarışında en hızlı satılan araçları görünce inanamayacaksınız!

İşte en hızlı satılan ilk  ikinci el otomobiller...

  • Renault Megane 1.5 DCI Touch Modeli, dikkat çeken dinamik tasarımıyla öne çıkan sedan modeli, EASY LINK multimedya sistemine, sürüş destek sistemlerine, hız ayar ve sınırlayıcıya, eller serbest Renault Card sistemine, geri görüş kamerasına ve LED gündüz farlarına sahip.
  • Fiat'ın Egea modeli 1.3 Multijet modeli, LED ön Farlara, tablet ekrana, Android Auto Desteğine, renkli dijital gösterge paneline, kör nokta uyarı sistemine ve elmas kesim alaşımlı jantlara sahip.
  • Ford'un sedan Focus 1.5 TDCI modeli, şık ve geniş iç mekanı ve fonksiyonel detaylara sahip. Focus 8 veya 6 ileri otomatik ya da 6 ileri vitesli manuel şanzımanla güçlü ve yüksek yakıt tasarruflu motor seçeneklerini bir arada sunuyor. 
  • Toyota'nın Corolla 1.5 Dream modeli, konforlu ve sessiz bir sürüş deneyimi sunuyor. 1.5 benzinli motoru ile alıcılarına sunuluyor.
  • Renault Clio 1.0 Touch hatchback modeli, karartılmış arka camlara, alüminyum alaşım jantlara, hız ayar ve sınırlayıcıya, otomatik yanan farlara, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalara sahip.

Geri Dön