24 / 04 / 2024

2022 emekli maaşı ne kadar olacak?

2022 emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi sevindirecek haberler gelmeye başladı. Son gelişmelere göre emekliler için taban maaşın 2 bin liraya yükseltilmesi gündemde.



Son gelişmelere göre emekliler için taban maaşın 2 bin liraya çıkarılması gündeme geldi. Çalışmalar tamamlandığında emeklilere enflasyon zammı ile birlikte seyyanen artış da uygulanacak.

Mynet'te yer alan habere göre; milyonlarca emekli için taban maaşın 2 bin liraya yükseltilmesi bekleniyor. Devam eden çalışmaların sonunda emeklilere enflasyon zammı ile beraber seyyanen artış da yapılacak. Vatandaşlar emekli maaşlarına yapılacak olan zamların nasıl olacağını merak ediyor. İşte merak edilenler...

2022 emekli maaşı ne kadar olacak?

EMEKLİYE EN AZ 2000 LİRA MAAŞ

2022 senesi için yapılan çalışmalardan biri de emekli maaşları. Bu çalışmalar sonudunda emekliler için seyyanen zam uygulaması da gündemde yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine yapılacak olan çalışmalarda emeklilerin gelirlerinde iyileştirme de yapılması amaçlanıyor. Vatandaşlar konuyla ilgili meraklı bekleyişine devam ediyor. Bu konu ile ilgili iki önemli konu üzerinde duruluyor. Emekliler aylıklarına rutinin dışında bir zam yapılması gündemde yer alıyor. Diğer önemli ikinci konu ise 2 bin liranın altında emekli maaşı alanlara seyyanen zam yapılması konusu. Bunların gerçekleşmesi halinde en az emekli maaşı 2 bin lira olacak.

2022 emekli maaşı ne kadar olacak?

PANDEMİDE 1.500 LİRA OLMUŞTU

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde emeklilerin taban aylıkları önce 1000 liraya yükseltildi sonrasında ise alınan kararla maaşlar 1.500 lira olmuştu.

2022 emekli ve memur zammı ne kadar olacak?

Milyonları ilgilendiren soruların cevapları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön