26 / 04 / 2024

2022 gayrimenkul sektörü için yeniden doğuş yılı olacak!

2022 gayrimenkul sektörü için yeniden doğuş yılı olacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu sektörle ilgili yaptığı önemli açıklamada 2022'nin gayrimenkul ve diğer sektörler için yeniden doğuş yılı olacağına inandığını söyledi.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı. Farklı illerde yeni projeler hayata geçirecek olan Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Tahincioğlu,  2022'nin gayrimenkul ve diğer sektörler için yeniden doğuş yılı olacağına inandığını söyledi.

2022 gayrimenkul sektörü için yeniden doğuş yılı olacak!

Capital'den Nilüfer Gözütok Ünal'ın haberine göre, tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin etkisiyle emtia fiyatlarının son bir senede yükseldiğini söyleyen Özcan Tahincioğlu bu dönemde demir fiyatlarının yüzde 210, hazır beton fiyatlarının da yüzde 139 arttığını dile getirdi. Tüm bu etkenlerin genel bir maliyet artışına sebep olduğunu kaydeden Özcan Tahincioğlu, “Tabii ki bu artışlar konut üretimini ve yeni projeleri hayata geçirme hızını etkileyecek. Son birkaç yıldır özkaynak finansmanıyla devam eden sektör, artık bunu finanse edebilecek durumda olmadığı için bu artışları yapmaya mecbur kalacak. Fiyat artışlarını birebir hissedeceğimiz bir yıl olacağını düşünüyorum" dedi.

 

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!


Geri Dön