29 / 03 / 2024

2022 gayrimenkul sektörü

2022 gayrimenkul sektörü

Koronavirüs nedeniyle durgunlaşan emlak sektörü yeni yılda hareketlenmeye hazırlanıyor. Birçok firma yeni yılda yeni projeler için düğmeye basacak.

2022 gayrimenkul sektörü için yeniden doğuş yılı olacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu sektörle ilgili yaptığı önemli açıklamada 2022'nin gayrimenkul ve diğer sektörler için yeniden doğuş yılı olacağına inandığını söyledi.

Gayrimenkul sektöründe 2022'de dev zarar! Tam 20 milyar 908 milyon TL!

Türkiye'deki firmaların bilançolarına göre toplam aktif büyüklükleri geçen sene 26 trilyon 351 milyar 610 milyon Türk Lirası şeklinde hesaplandı. Aktarılan detaylara göre, en yüksek net kar imalat, en yüksek net zarar ise gayrimenkul sektöründe...

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Gayrimenkul sektörü dipten dönüş sinyalleri veriyor!

Cushman - Wakefield Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2022 Yıl Sonu Raporu yayımlandı. Söz konusu raporda gayrimenkul sektörünün dipten dönüş sinyalleri verdiği belirtildi. İşte o rapor...

Gayrimenkul sektörünün 2022 2. çeyrek karnesi! 

GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2022 2. Çeyrek Raporu açıklandı. Peki ‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2022 2. Çeyrek Raporu’nda hangi veriler yer aldı? Konut satın almalarında son durum ne? İşte rapordaki o ayrıntılar...

Gayrimenkul sektöründe 2022 nasıl geçecek?

Gayrimenkul sektöründe yaklaşık 2 senedir pandemi etkileri konuşuluyor. Peki gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor? Gayrimenkul sektöründe 2022 nasıl geçecek? İnşaat sektörü patronları 2022 beklentilerini ve yeni yatırımlarını açıkladı...

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Gayrimenkul sektörü 2022'ye iyimser bakıyor!

Zorlu bir yılı geride bırakan gayrimenkul sektörü 2022'yi hareketli geçirmeye hazırlanıyor. Sektör temsilcileri yeni yıldan oldukça umutlu.

Gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

The Economist’in araştırma birimi Economist Intelligence tarafından hazırlanan 2022 özel sayısında salgın sonrası küresel ekonomiyi hangi trendlerin yönlendireceği ve 2022 yılında hangi sektörü nelerin beklediği masaya yatırılıyor. Peki gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Gayrimenkul sektöründe kurallar yeniden yazılıyor!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2022 yılına ilişkin sonuçları değerlendirildi. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu ve ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, raporla ilgili konuştu.

Gayrimenkul sektörü 2022'de hareketlenecek!

Türkiye genelinde ev fiyatları gittikçe artıyor.2022 senesinde konut kredilerinin düşüp dövizin artması gayrimenkul sektörünü büyük ölçüde etkileyecek.

Gayrimenkul sektörü 2022'de hareketlenecek!

Gayrimenkul sektörü Kovid-19 pandemisinden en çok etkilenen sektörlerden oldu. Peki şimdi sektörü neler bekliyor?

Wellness gayrimenkul sektörü 2020'de 152,8 milyar dolara ulaşacak!

Global Wellness Day Kurucusu Belgin Aksoy, zihinsel, fiziksel ve sosyal bakımdan iyi olma durumuna yönelik faaliyetleri kapsayan Wellness gayrimenkul sektörü hacminin 2020'de 152,8 milyar dolar, 2022'de ise 197,4 milyar dolar olacağı söyledi.

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

2022 gayrimenkul sektörü Haberi

2022 gayrimenkul sektörü

Salgın sebebiyle ertelenen artan nüfus ve evliliklerle beraber yükselen konut talebi bir süredir durgunlaşam giden projelerinin de yeniden hareketlenmesine sebep oldu. Hürriyet'te yer alan habere göre; İzmirli Coordinat Yapı Kurucu Ortağı Caner Tan, koronavirüs yüzünden yavaşladı gibi görünse de aslında yapılması gereken işlerin çoğaldığını dile getirdi. İnsanların artık erteledikleri talepleri yeniden değerlendirmeye aldıklarını ve fiyat araştırması yaptıklarını söyleyen belirten Tan, şunlar söyledi: 

1 milyon konuta ihtiyaç var 

“İzmir’de gözlemlediğim kadarıyla son 2 yıldır aktif şekilde büyük montanlı proje yapılmadı. Firmalar hep bir bekleme süreci içindeydi. Ekonomik belirsizlikler ve tereddütler nedeniyle durma noktasına gelen konut satışları bir yandan artan evlilikler, doğumlar ve göçle birlikte yeniden canlanmaya başladı. Türkiye’nin yıllık 1 milyon yeni konuta ihtiyacı var. 2022 yılının sektör için altın değerinde olacağını...