26 / 04 / 2024

2022 Renault Trafic artık Türkiye’de! İşte Renault Trafic özellikleri ve fiyat listesi

2022 Renault Trafic artık Türkiye’de! İşte Renault Trafic özellikleri ve fiyat listesi

Türkiye'de sevilen hafif ticari araçlar arasında olan Renault Trafic'in yeni modeli Türkiye'de satışa çıktı. Peki 2022 Renault Trafic nedir? 2022 Renault Trafic özellikleri nelerdir? İşte detaylar...



Oyak Grubu’yla beraber ülkemizde aktif olarak faaliyetini sürdüren Renault, araç sahiplerine sunduğu özellikler ve diğer araçlara göre uygun olan fiyatı ile sayesinde çok sevilen şirket, Türkiye'de hem de dünya genelinde iyi satış oranına sahip.

Renault, son zamanlarda ülkemizdeki faaliyetlerini çoğaltarak Türk kullanıcılarının karşısına yeni modelleriyle çıkıyor. Şimdi de şirket, Türkiye'de en çok tercih edilen hafif ticari otomobillerden biri olan yeni Renault Trafic modelini Türkiye'de satışa Çıkardı. Sevilen model, sunduğu özellikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor.

Renault'dan yapılan açıklama ile Lada modellerini çıkaran AvtoVAZ hisselerini Rus otomotiv araştırma enstitüsü NAMI'ye devredeceğini duyurdu.

Renault Trafic 2022 özellikleri

Yeni 2022 Trafic, daha önceki modellere oranla kullanıcıların karşısına daha şık bir tasarım ile çıkıyor. Araç, çarpıcı tasarımı ile hem bireysel sürücülere hem de kurumsal müşterilerin beklentilerini karşılayabiliyor. 2021 modeline göre daha rahat ve ferah bir iç kabini bulunan hafif ticari, teknolojik olarak da kullanıcıları memnun edebiliyor.

 2022 Renault Trafic artık Türkiye’de! İşte Renault Trafic özellikleri ve fiyat listesi

Aktif acil fren destek sistemi, adaptif cruise kontrol, kör nokta uyarı sistemi, otomatik uzun-kısa far teknolojisi, şerit takip sistemi ve trafik işaretleri tanıma sistemi gibi özellikleri sürücülere üst versiyonlarda sunan otomobil, dijital gösterge paneli ve multimedya ekranı ile binek bir otomobilin yeriini tutuyor.


Geri Dön