19 / 04 / 2024

22 ayar altın bilekliklerde net yüzde 10 indirim fırsatı başladı! Altınbaş 18 Ocak 2023 fiyat listesi

22 ayar altın bilekliklerde net yüzde 10 indirim fırsatı başladı! Altınbaş 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Altınbaş'ta 22 ayar altın bilekliklerde net yüzde 10 indirim fırsatı başladı. 22 ayar altın bileklik fiyatı ne kadar? 22 ayar altın bileklik fiyatı kaç lira? 18 Ocak 2023 Altınbaş fiyat listesi...



Altınbaş'ta tüm 22 ayar altın bilekliklerde net yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Altın bileklik almak isteyen binlerce kişi Altınbaş'ın fiyat listesini merak ediyor. 

Sevgililer gününe bir aydan daha kısa bir süre kalırken binlerce kişi eşine, sevgilisine, annesine, nişanlısına anlamlı ve değerli hediye arayışına başladı. Altınbaş'ta istediğiniz tarz ve modelde altın bileklik bulmanız münkün. Birbirinden güzel ve göösterişli altın bileklik arayanlar için Altınbaş güncel fiyat listesini yayınladı.

Peki 22 ayar altın bileklik fiyatı ne kadar? 22 atar altın bilekliler kaç lira? 22 ayar altın bileklik kaç TL? 18 Ocak 2023 altın bileklik fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön