18 / 04 / 2024

22 ayar burma altın bilezik ne kadar? Burma altın bilezik kaç TL? Koçak altın burma bilezik fiyat listesi 26 Ekim 2022

22 ayar burma altın bilezik ne kadar? Burma altın bilezik kaç TL? Koçak altın burma bilezik fiyat listesi 26 Ekim 2022

Altın burma bilezikler, düğünlerin geleneksel takısı haline geldi. Bundan dolayı en çok satın alınan bilezikler arasında yer alıyor. Peki altın burma bilezik fiyatları ne kadar? Altın burma bilezik kaç TL? işte Koçak altın burma bilezik fiyat listesi 26 Ekim 2022.



Koçak'ta altın burma bileziklerde yüzde 11'e varan indirim fırsatı başladı. Düğün sezonunun devam etmesi ile en çok satılan bilezikler arasında yer alan altın burma bileizklerin fiyatları merak edilip araştırılıyor.  

Alltın burma bilezik ürünleri en çok tercih edilen ürünler olmakla birlikte genellikle iki tip sınıflandırmaya tabi tutulmaktadır. Tekli, ikili ya da üçlü burma olarak sınıflandırılan burma bilezikler, 10 gr, 30 gr, 40 gr,  20 gram burma bilezik gibi ağırlıklarına göre de sınıflandırılıyor.

Kadınların girdikleri her ortamda ışıltı yaymasını sağlayan burma altın bileziklerin tekli burma, ikili burma ve  üçlü burma bilezik alternatifleri  de bulunuyor. 

Peki altın burma bilezik fiyatları ne kadar? Altın burma bilezik kaç TL? İşte Koçak altın burma bilezik fiyat listesi 26 Ekim 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön