26 / 04 / 2024

25h Hotel Ortaköy'e mi geliyor?

25h Hotel Ortaköy'e mi geliyor?

Fitaş Sineması'nın sahibi olan Akdemir Ailesi, 25h Hotel'i Ortaköy'e getirmek için düğmeye bastı.



Beyoğlu'nda yer alan Fitaş Sineması'nın sahibi olan Akdemir Ailesi, kamuoyunda da ağırlıklı olarak sinema alanındaki yatırımlarıyla biliniyor.

Para'da yer alan habere göre, sinema alanında yaptığı yatırımları  AFM (Anadolu Film Merkezi) zinciri altında büyüttükten sonra Rus Alfa Grubu'na satmıştı. Aile gerçekleştirilen bu satıştan sonra eğlence ve turizm alanlarına yönelerek, tüm şirketlerini Sifisan Yatırım Çatısı altında toplamıştı. Turizm alanında da Bodrum'da yer alan Sarpedor Hotel ile İstanbul'daki Fitaş Oda Hotel'le hizmet veriyor.

Para'dan Kerem Köfteoğlu'nun aldığı duyumlara göre, Akdemir Ailesi, şimdi de dünyanın önde gelen otel zincirleri arasında yer alan  Accor Grubu lüks markalarından 25h (25 saat) Hotel'in markasını Ortaköy'e getirmeyi planlıyormuş. Accor Grubu'nun henüz Türkiye'ye gelmeyen bu markası Avrupa'nın belli başlı 9 kentinde 13 tesisle hizmette. Kentli gezginlere hitap edip "Olduğun gibi gel" mottosuyla konaklamaya gelen misafirlerine adına yakışır bir biçimde keyifli anlar yaşatan 25h Hotel, kendine özgü hikayesi olan konsept marka şeklinde biliyor.

25h Hotel Ortaköy e mi geliyor?

Akdemir Ailesi, Ortaköy'de Reina'nın karşısında yer alan Nomads Restoran'ın yer aldığı binası 25h Hotel'e çevirmeyi planlıyormuş.

Gelen bilgilere göre, Accor yönetimiyle ilk görüşmeler gerçekleştirilmiş. Kulislerde görüşmelerin olumlu olarak sonuçlanması durumunda Akdemir Ailesi'nin sinemada olduğu gibi turizm alanında da iki ilke birden imza atacağı konuşuluyor. 1.'si her şey yolunda giderse, Accor'un lüks konsept otel markası olan 25h Türkiye'ye ilk defa girecek. 2.'si ise 25 odalı şekilde dizayn edilecek olan lüks otel, Accor Grubu'nın henüz Türkiye'ye gelmemiş olan ünlü restoran markalarından birine de ev sahipliği yapmış olacak.

 

Wyndham Hotels-Resorts 20'nin üzerinde otel açacak!


Geri Dön