28 / 03 / 2024

3. Demiryolu Fuarı bugün İstanbul'da açılıyor!

3. Demiryolu Fuarı bugün İstanbul'da açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), 4. Demiryolu Hafif Raylı Sistemler Altyapı ve Lojistik Fuarı'nın (Eurasia Rail) 6 Mart 2013 Perşembe günü saat 11.00'de açılacağını bildirdi...



Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), 4. Demiryolu Hafif Raylı Sistemler Altyapı ve Lojistik Fuarı'nın (Eurasia Rail) 6 Mart 2013 Perşembe günü saat 11.00'de açılacağını bildirdi. 


TCDD'den yapılan yazılı açıklamaya göre istanbul Fuar Merkezi'nde yapılacak 4. Demiryolu Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan tarafından açılacak. Fuar'ın ilki 2011 yılında Ankara'da, ikincisi 2012'de istanbul'da yapılan fuara 2013 yılında aralarında Almanya, İngiltere, Çek Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu, Çin Halk Cumhuriyeti ve Polonya olmak üzere 25 ülkeden 286 firma katıldı. Bu yıl 6-8 Mart tarihleri arasında 4.sü düzenlenen fuarda 25 ülkeden 300'ün üzerinde firma, sektördeki son teknolojileri sergileyecek. 


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının, resmi katılımcı ve destekleyicisi olduğu fuarda, TCDD ve bağlı ortaklıkları olan TÜVASAŞ (Türkiye Vagon Sanayi A.Ş), TÜDEMSAŞ (Türkiye Demiryolu Sanayi A.Ş.) ve TÜLOMSAŞ [Türkiye Lokomotif Sanayi A.Ş.); vagon, lokomotif, demiryolu teknolojileri üreten ve demiryolu işletmeciliği yapan milli kuruluşlar olarak sektöre ait yenilikleriyle fuarda yer alacak. 


15 ÜLKEYE ZİYARET 


Avrasya coğrafyasının sektördeki en önemli buluşması niteliğini taşıyan Eurasia Rail Fuarı'nı bu sene 15 ülkenin devlet demiryolları en üst düzey katılımla ziyaret edecek. Fuara, demiryolu kuruluşları, demiryolu teknolojileri, elektrifikasyon, sinyazilasyon, demiryolu, güvenlik, taahhüt, inşaat, inşaat malzemeleri, lojistik, ağır sanayi firmaları, hırdavat ve el aletleri üreticileri katılacak. 


Günboyu Gazetesi 


Geri Dön