19 / 04 / 2024

3600 ek gösterge yüz güldüren gelişme! İşte yeni maaş ve ikramiye tablosu

3600 ek gösterge yüz güldüren gelişme! İşte yeni maaş ve ikramiye tablosu

Son dakika gelişmesi. Milyonların beklediği 3600 ek gösterge düzenlemesi Meclis'ten geçti. Peki 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor, kimlere verilecek? İşte 3600 ek gösterge düzenlemesi sonrası oluşan tablo...



Öte yandan kamuda unvanlar arasındaki hiyerarşi dikkate alınarak genel müdür yardımcısı ve emsali kadroda görev yapan yöneticilerin 3.600 olan ek göstergeleri de 4.400 olarak yeniden hesaplandı.

Tüm bunlara ilaveten adalet duygusu rehberliğinde ek göstergesiz yardımcı hizmetler sınıfında görev yapanlar da dahil olmak üzere tüm memurlarımıza ilave 600 puan verilmesi sağlanarak emekli ve çalışan tüm kamu görevlilerinin ek göstergelerinde iyileştirmeye gidildi.

MÜLKİ İDARE AMİRLERİ DE UNUTULMADI
Meclise sevk edilen ek gösterge çalışmasında ayrıca mevcut sistemdeki hiyerarşik dengeler gözetilerek mülki idare hizmetleri sınıfında görev yapmakta olan valiler ve kaymakamlarımızın görev aylıklarında iyileştirme yapılmasına yönelik düzenlemeye gidildi.

Çalışmaya ilaveten belediye başkanlarımızın emekli aylıkları arasında makam tazminatından dolayı var olan farklılaşmanın ortadan kaldırılmasına yönelik düzenleme gidildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön