25 / 04 / 2024

Bakan Bilgin milyonların beklediği müjdeyi verdi! 3600 ek gösterge ay sonunda çözülecek!

Bakan Bilgin milyonların beklediği müjdeyi verdi! 3600 ek gösterge ay sonunda çözülecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca kişi tarafından merak edilen 3600 ek göstergeyle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Bilgin, 3600 ek göstergede müjdeyi verdi. İşte o açıklamalar...



Türkiye Gıda ve Şeker Sanayi İşçileri (Şeker-İş) Sendikası tarafından başkent Ankara'da "Gıdanın Geleceği Ellerimizde Zirvesi" gerçekleştirildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, zirvede dikkat çeken ve milyonlarca kişi tarafından merak edilen gündem konularıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Bakan Bilgin milyonların beklediği müjdeyi verdi! 3600 ek gösterge ay sonunda çözülecek! 

Gazetecilerin kendisine sürekli "Enflasyon yüksek. Bu şartlar karşısında ne yapmayı düşünüyorsunuz?" sorusunu sorduğuna dikkat çeken Vedat Bilgin, Türkiye'de yüzde 70'lere dayanan enflasyonun ciddi boyutlara ulaştığının da altını çizdi. 

Vedat Bilgin, 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika açıklamasında da bulundu. Bilgin, milyonlarca kişiyi etkileyecek ve milyonlarca kişinin dört gözle beklediği 3600 ek gösterge konusunda ay sonunu işaret etti. 

Peki 3600 ek göstergede son durum ne? Vedat Bilgin 3600 ek gösterge konusuyla ilgili neler söyledi? İşte milyonların beklediği o açıklama...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön