27 / 04 / 2024

380 bin TL'lik yeni Renault Clio Türkiye'de; Sıfır km'de ucuz otomobil almak isteyenler acele etsin

380 bin TL'lik yeni Renault Clio Türkiye'de; Sıfır km'de ucuz otomobil almak isteyenler acele etsin

Hem fiyat hem de yakıt tüketimi bakımından öne çık Renault Clio Türkiye'de oldukça ilgi gören modellerin başında geliyor. Renault Clio yeni versiyonuyla satışa çıkmaya hazırlanıyor. İşte sadece 380 bin TL’ye satılacak olan Renault Clio modelinin ayrıntıları...



Yeni Renault Clio modeli geliyor!

Fransa kaynaklı haberlere göre; Renault yeni bir Clio sürümünü piyasaya sürmeye hazılanıyor. Clio'nun günümüzde satışan en boş paketi Joy. Fakat Renault Joy modelinden daha donanımsız bir model üzerinde çalışıyor. Asya pazarı düşünülerek geliştirilen bu otomobilin asıl hedef kitlesi ise Çinli rakipler. Çin'de otomobil üreten firmalar boş paket araçları bu bölgede oldukça ucuza satıyor. Avrupalı otomobil üreticileri de Asya pazarında bu araçlarla rekabet etmekte zorlanıyor. Bu nedenle de Renault, en çok tutulan modellerinden biri olan Clio’nun boş bir versiyonu ile Çin pazarında payını arttırmak istiyor. Bu sebepe boş Renault Clio modeli, ilk olarak Asya pazarında alıcı karşısına çıkacak. Ardından Türkiye ve bazı Afrika ülkelerinde de piyasaya sürülecek.

380 bin TL lik yeni Renault Clio Türkiye de; Sıfır km de ucuz otomobil almak isteyenler acele etsin

Yeni Renault Clio kaç lira olacak?

Bu otomobilin yılın son çeyreğinde pazar çıkması bekleniyor. Türkiye fiyatı ise mevcut kur ve vergiler üzerinden 380 bin TL gibi bir tutara denk düşüyor.

Toyota'dan beklemedik Mayıs ayı hamlesi; Listeye bakmadan SUV otomobil satın almayın

Alfa Romeo yeni fiyat listesi uçuşa geçti; 1,5 milyon TL'nin altında araç kalmadı

BMW Motorrad'ın yeni iki modeli Türkiye'de satışa çıkıyor: R 18 Roctane ve R 12 nineT

 


Geri Dön