24 / 04 / 2024

39. Yapı Fuarı yeniliklerle kapılarını açacak!

39. Yapı Fuarı yeniliklerle kapılarını açacak!

39 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 10-14 Mayıs'ta yapı sektörünü yine buluşturmaya hazırlanıyor üstelik bu kez yeniliklerle bir kez daha sektöre kapılar açıyor.



Dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan, 39 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 10-14 Mayıs'ta Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapı sektörünü yine buluşturmaya hazırlanıyor üstelik bu kez yeniliklerle bir kez daha sektöre kapılar açıyor. 


Fuar'da bu yıl ilk kez bir ülke yerine Afrika'dan Kenya, Nijerya ve Mozambik birlikte "Konuk Bölge" olarak ağırlanıyor. Proje kapsamında fuar sırasında düzenlenecek olan "Türkiye - Afrika İnşaat Forumu"nun ardından, bu üç ülke ve kıtanın önemli pazarlarından gelecek satınalma heyetleri fuar katılımcılarıyla "ikili İş Görüşmeleri Toplantısında bir araya gelecek. 


Türk yapı sektörünü bu yıl farklı etkinlikleriyle buluşturacak fuarın yeniliklerinden biri de "Hedef Ülke Projesi". Gerçekleştirdiği etkinliklerle sektörden büyük ilgi gören "İş Geliştirme Platformu"nun bu yıl ilk kez düzenleyeceği "Hedef Pazar Projesinde Türk yapı sektörünün gözde pazarlarından biri olan iran'ı ağırlıyor. 


Odağına iran'ı alan etkinlik Kalekim'in destekleriyle gerçekleştirilecek. Proje kapsamında düzenlenecek "İran - Türkiye İnşaat Forumu ve İkili İş Görüşmeleri Toplantısı"nda, hedef pazar İran'daki iş fırsatları Türk yapı sektörü profesyonelleriyle paylaşılacak ve ülkeden gelen satınalma heyetleriyle Türk inşaat malzemesi üreticileri bir araya getirilecek. 



Anayurt



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Dünyanın 5 büyük yapı fuarlarından biri olan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, 10-14 Mayıs'ta düzenlenecek. Fuarda bu yıl ilk kez bir ülke yerine Afrika'dan Kenya, Nijerya ve Mozambik "Konuk Bölge" olarak ağırlanıyor. "Hedef Pazar Projesi"nde ise İran ağırlanacak. Bu etkinlik Kalekim'in destekleriyle gerçekleştirilecek. ITE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, bu yıl 40 ülkeden alım heyetinin geleceğini söyledi.


Vatan


Geri Dön