25 / 04 / 2024

4 milyon TL'ye kadar destek verilecek! Resmi Gazete’de açıklandı! Kredi ve faizler...

4 milyon TL'ye kadar destek verilecek! Resmi Gazete’de açıklandı! Kredi ve faizler...

İhracatta sürdürülebilir bir artış sağlamak için, 4 milyon TL'ye kadar destek verilecek! İhracatçı firmalar için piyasaya giriş evrakları, ruhsatlandırma ve tescil işlemleri ile ilgili masraflar şirket başına yıllık yüzde 50 oranında ve 4 milyon TL'ye kadar karşılanacak.



İhracatta sürdürülebilir bir artış sağlamak için, ihracatçıları hazırlamak ve uluslararası pazarlarda rekabet avantajı elde etmek için Fiyat İstikrar Fonu'ndan (DFİF) yapılacak ihracat destekleri belirlendi. İhracatçı firmalar için piyasaya giriş evrakları, ruhsatlandırma ve tescil işlemleri ile ilgili masraflar şirket başına yıllık yüzde 50 oranında ve 4 milyon TL'ye kadar karşılanacak.

İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite! Başvuran PTT den 1611 liralık desteği kapıyor! Elinizi çabuk tutun...

Cumhurbaşkanlığının "İhracat Destekleri Hakkında Karar"ı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar ile ihracatçı firmalar için piyasaya giriş evrakları, ruhsatlandırma ve tescil işlemleri ile ilgili masraflar şirket başına yıllık yüzde 50 oranında ve 4 milyon TL'ye kadar karşılanacak.

Karar; Firmaları ihracata hazırlamak ve uluslararası pazarlarda rekabet avantajı elde etmek, tasarımlarını ve kurumsal kapasitelerini inşa etme maliyetleri, ürünlerinin yurt dışında tanıtım, pazarlama, tanıtım ve markalaşması ile  sürdürülebilir bir sürdürülebilirlik sağlamak için gerekli diğer faaliyetlerle ilgili giderlerin Destekleme ve Fiyat İstikrar Fonu (DFİF)’ndan karşılanmasını düzenlemek amacıyla alındı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön