29 / 03 / 2024

45 bin araç geçiş garantisi verilmişti! 1915 Çanakkale Köprüsü'nden kaç araba geçti?

45 bin araç geçiş garantisi verilmişti! 1915 Çanakkale Köprüsü'nden kaç araba geçti?

45 bin araç garantisi verilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçen araç sayısı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprüden paylaştığı fotoğrafla birlikte yeni yapılan Çanakkale Köprüsü’nden araç geçiş sayısını paylaştı.



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününde açılması planlanan, fakat tepkilerin ardından 18 Mart'a ertelenen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücreti 200 Türk lirası olarak açıklandı. 1915 Çanakkale Köprüsü’nden ilk hafta geçişlerin ücretsiz olduğunu müjdeleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir haftanın ardından geçiş ücretlerinin 200 Türk lirası olacağını kaydetmişti.

1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ’NDEN GÜNLÜK KAÇ ARAÇ GEÇTİ?

İnsanların hem hizmet istediğini hem de ‘’bedava’’ olmasını beklediğinden yakınan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Böyle bir şey olmaz’’ diyerek tepkisini göstermişti. 

45 bin araç geçiş garantisi verilmişti! 1915 Çanakkale Köprüsü nden kaç araba geçti?

Geçiş ücretine ilişkin belirsizlik ve tartışmalar devam ederken, günlük 45 bin araç garantisi verilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nden 27 Mart 2022 Pazar günü geçen araç sayısı açıklandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön