20 / 04 / 2024

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam şoku! Kimin maaşı kaç lira? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam şoku! Kimin maaşı kaç lira? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinin yeni zamla kaç lira olduğu araştırılıyor ve merak ediliyor. Peki merakla beklenen 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği güncel zamla kaç liraya ulaştı? Şimdi zamlı maaşlara bakın! 



65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri pek çok vatandaşın yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında emekli ve memur maaşları ile asgari ücrete zam uygulanmıştı. Bu zamla beraber 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de yükseldi. Devlet tarafından ihtiyacı olan vatandaşlara, engelli ve yaşlılara sağlanan destek miktarları da yükseltildi. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam şoku! Kimin maaşı kaç lira?  

Milyonlarca vatandaşın yüzünü güldüren emekli ve memur ile asgari ücret zammının ardından, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca engelli ve yaşlılara sunulan bazı desteklerin yanı sıra; eğitim ve sağlık alanında da ihtiyaç sahipleri için sunulan destek ödemeleri de zamlandı. 

Peki merakla beklenen 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği güncel zamla kaç liraya ulaştı? Şimdi zamlı maaşlara bakın! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön