05 / 05 / 2024

81 il valiliğine yazı gönderildi! Ehliyeti olanlar dikkat! 1 Temmuz'da resmen başlıyor!

81 il valiliğine yazı gönderildi! Ehliyeti olanlar dikkat! 1 Temmuz'da resmen başlıyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından imzalanan kararla hız sınırları ile ilgili kurallar belirlendi. Söz konusu uygulama 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren başlayacak. İşte detaylar...



1 Temmuz 2022 tarihi itibariyle Edirne-İstanbul (Avrupa otoyolu), İstanbul-Ankara (Anadolu Otoyolu), Niğde-Mersin-Şanlıurfa (Niğde- Tarsus kesimi, Tarsus-Şanlıurfa kesimi) ile Çeşme-İzmir-Aydın (Çeşme-İzmir kesimi ile İzmir-Aydın kesimleri) otoyollarının mevcut olan 120 km/s olan hız sınırı 10 km/s artırıldı ve 130 km/s oldu.

81 il valiliğine yazı gönderildi! Ehliyeti olanlar dikkat! 1 Temmuz da resmen başlıyor!

Kamupersonelinet'in aktardığına göre, Kuzey Marmara otoyolunun Sakarya-Kurtköy-Odayeri-Kınalı bölümü, Malkara-Çanakkale, Gebze-İzmir /Menemen-Çandarlı, Ankara-Niğde otoyollarında da 120 km/saat olan hız sınırı 20 km/saat artırıldı ve140 km/saate çıkarıldı.
 

İstanbul'dan İzmir'e kaç liraya gidilir? İşte otoyol fiyatları ve ücret hesaplama detayları!

Otobüs bileti fiyatları yüzde 166 zamlandı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Marmara Ringi’nin açılmasına 235 kilometre 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön