19 / 04 / 2024

A101 bunu da yaptı! Tekne sattı, şimdi de bankacılık sektörüne giriyor!

A101 bunu da yaptı! Tekne sattı, şimdi de bankacılık sektörüne giriyor!

Resmi Gazete kararının ardından A101 yeni bir alana girdi. A101, Türkiye'de ve dünyada popülerlik kazanmaya başlayan dijital bankacılık sektörüne giriş yaptı! Peki ama bu bankanın adı ne olacak? A101 bankası TOM Dijital Katılım Bankası ve hakkında ilk ortaya çıkan bilgiler...



Resmi Gazete kararının ardından A101 yeni bir alana girdi. A101, Türkiye'de ve dünyada popülerlik kazanmaya başlayan dijital bankacılık sektörüne giriş yaptı! BDDK'nın kararına göre A101'in kurucuları şimdiden banka kurma adımlarını atmış durumda. 

12 Temmuz Pazartesi A101 kataloğu indirimli fiyat listesi!

Peki ama bu bankanın adı ne olacak? A101 bankası TOM Dijital Katılım Bankası ve hakkında ilk ortaya çıkan bilgiler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön