29 / 03 / 2024

A101'de XBox S Series Microsoft Oyun Konsolunu indirimle satışta! 2 oyun hediyeli! İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101'de XBox S Series Microsoft Oyun Konsolunu indirimle satışta! 2 oyun hediyeli! İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101, oyun konsolları arasında en bilinenlerden biri olan XBox S Series Microsoft Oyun Konsolu'nu indirimli fiyatı ile satışa çıkardı! Peki, A101'de XBox S Series Microsoft Oyun Konsolu'nun fiyatı ne kadar? İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi...



A101 de XBox S Series Microsoft Oyun Konsolunu indirimle satışta! 2 oyun hediyeli! İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101, son dönemde yaptığı teknolojik ürün indirimleri ve satışları ile gündemden düşmez ike bu seferde en popüler oyun konsollarından biri olan XBox S Series Microsoft'u indirimli fiyatı ile satışa sundu! A101, üstelik XBox S Series Microsoft Oyun Konsolu alanlara bir süpriz daha yaparak Fortnite ve Rocket League isimli iki oyunu hediye ediyor!

A101'in bu fırsatlarından yararlanmak için tek yapmanız gereken XBox S Series Microsoft'u A101'in resmi internet sitesinden satın almak. A101, XBox S Series Microsoft'u siparişinizi verdiğiniz günden itibaren 3 ve 4 iş günü içerisinde adresinize kargoluyor.

XBox S Series Microsoft, şimdiye kadarki en küçük XBox olma unvanına sahip. Küçük boyutuna en büyük dijital kütüphaneyi kullanıcılarına sağlıyor. XBox Akıllı Teslimat özelliğine sahip bu şekilde desteklenen oyunu bir kez satın alırsınız ve hangi konsolda oynarsanız oynayın, o konsol için her zaman kullanılabilen en iyi sürümü edinirsiniz.

XBox Series S ile dijital evrene kendinizi bırakabilirsiniz ya da dijital oyun kütüphanesi oluşturabilirsiniz... Özel bir SSD ile gücüne güç katan Xbox Velocity Architecture, şimdiye kadarki en küçük konsolumuzda 120 FPS'ye kadar oyun deneyimi sunmak için yenilikçi çip üzerinde sistem (SOC) teknolojisiyle birlikte çalışır.

Peki, A101'de XBox S Series Microsoft Oyun Konsolu'nun fiyatı ne kadar? İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi...


Geri Dön