26 / 04 / 2024

ABD G7'de  kripto para gelişmeleri tartışılacak!

ABD G7'de  kripto para gelişmeleri tartışılacak!

ABD G7 toplantılarında, kripto para birimine yönelik gelişmeleri değerlendirecek.



ABD Ulusal Danışmanı Jake Sullivan, Amerikan heyetinin G7 toplantılarında kripto paralara yönelik gelişmeler ele alınacak. Akşam'da yer alan habere göre;  toplantıda fidye yazılımlar ile birlikte gerçekleşen siber saldırılara yönelik eylem planları da tartışılacak.

ABD G7 de  kripto para gelişmeleri tartışılacak!

Gazetecilere açıklama yapan Sullivan, G7 siber güvenlik gündemindeki diğer konular arasında, ülkelerin toplu olarak fidye yazılımı saldırılarına karşı tehditlerin azaltılmasına yönelik yöntemlerin değerlendirileceğini dile getirdi.

G7 üyeleri ülkeleri arasında Almanya, ABD, Birleşik Krallık, Fransa, İtalya, Japonya ve Kanada yer alıyor.

MicroStrategy, 400 milyon dolarlık Bitcoin satın alma kararı aldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön