19 / 04 / 2024

ABD'de kripto para fonuna onay!

ABD'de kripto para fonuna onay!

SEC, kripto paralarda pozisyonu olan şirketlere yatırımda bulunmak için Volt Equity tarafından kurulan fonu onayladı.



ABD'nin sermaye piyasası denetim, düzenleme kuruluşu SEC, kripto paralarda pozisyonları olan şirketlerin hisse senetlerine yatırımda bulunmak amacıyla Volt Equity tarafından kurulan borsa yatırım fonunu onayladı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Volt Crypto Industry Revolution ve Tech ETF ismiyle kurulan borsa yatırım fonu, "Bitcoin Sektörü Devrim Şirketleri" şeklinde nitelendirilen ve borsalara kote MicroStrategy ve Marathon Digital Holdings gibi şirketlere yatırımda bulunacak.

ABD de kripto para fonuna onay!

Borsa yatırım fonunun net varlıklarının yüzde 80'i kripto paralarla ilgili şirketlere yatırılacak, geri kalan yüzde 20 ise geleneksel hisse senetlerine iletilecek.

ABD'de kripto paralara yönelik kararname hazırlanıyor!

Bitcoin neden yükselişe geçti? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön