26 / 04 / 2024

ABD'de ünlü isimlere kripto para davası açıldı!

ABD'de ünlü isimlere kripto para davası açıldı!

Aralarında Kim Kardashian, boksör Floyd Mayweather Jr. ve eski basketbol oyuncusu Paul Pierce'ın da aralarında olduğu çok sayıda ünlü için kripto para davası açıldı.



ABD'de, kripto para birimi EthereumMax Token için sosyal medya aracılığıyla reklam yapan pek çok ünlü isme açılan dava gündeme bomba gibi düştü.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; davayı açanlar, aralarında Kim Kardashian, Floyd Mayweather Jr. ve Paul Pierce gibi isimlerin bulunduğu ünlü isimlerin para karşılığında sosyal medya üzerinden spekülasyonda bulunduğunu iddia etti yaptığını ileri sürdü. Dolandırıcılık yapıldığı iddia edilen davagerekçesinde bu isimlere, kripto paralar ile ilgili hayranlarını yanlış yönlendirdiklerine ilişkin suçlamalar yöneltildi.

ABD de ünlü isimlere kripto para davası açıldı!

Los Angeles federal mahkemesinde görülen davada, “Bu ünlü isimler yatırımcıların, şişirilmiş fiyatlarla satın alım yaparak yatırımlarını kaybetmesine sebep oldu” denildi. 

ABD de ünlü isimlere kripto para davası açıldı!

250 milyonu aşkın Instagram takipçisine sahip Kim Kardashian, Eylül'de İngiltere’nin finansal denetleme kuruluşunca uyarılmıştı.

Bitcoin'in değeri artacak mı?

Kripto para yasa tasarısıyla neler değişecek?

Bitcoin'de 60 bin dolar beklentisi!

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön