19 / 04 / 2024

abd ünlülere kripto para davası

abd ünlülere kripto para davası

Aralarında Kim Kardashian, boksör Floyd Mayweather Jr. ve eski basketbol oyuncusu Paul Pierce'ın da aralarında olduğu çok sayıda ünlü için kripto para davası açıldı.

ABD'de kripto platformlarına yönelik baskı ve denetimler sıkılaştı!

Kasım ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC) ve ABD Adalet Bakanlığı'nın kripto para borsası FTX hakkında soruşturma başlatması sonrası alım satım platformlarına yönelik baskılar artmaya başladı.

Gençler rotayı dijital paraya çevirdi: Kripto para yatırımı 18-25 yaş aralığında yüzde 55’lere çıktı!

Günümüzde kripto para kullanımı her geçen gün artıyor. Bu kapsamda, Kripto para yatırımı 18-25 yaş aralığında yüzde 55’lere çıktı. Konuyu Gate.io Pazarlama Müdürü Didem Gülyuva değerlendirdi. İşte detaylar...

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

Son dakika! ABD petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti!

Aktarılan detaylara göre, ABD Enerji Enformasyon İdaresi, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerin yer aldığı OPEC+ grubu üyesi ülkelerin üretim kesintilerini gerekçe göstererek Brent tipi petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti.

ABD kripto para borsası Coinbase'e dava açtı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kural ihlalleri nedeniyle  dava açtı.

ABD’li ünlü ekonomistten korkutan tahmin: ‘Piyasalar çökebilir’

ABD'li ünlü ekonomist Nouriel Roubini, ABD'deki borç limitine yönelik tedirgin eden değerlendirmelerde bulundu. Roubini, borç limiti üzerinde tarafların anlaşamaması halinde piyasanın çökebileceğini söyledi.

Twitter dolandırıcısı 794.000 dolarlık ünlü Kripto hırsızlığı suçunu kabul etti

İngiliz bir adam Salı günü Barack Obama ve Elon Musk gibi ünlülerin Twitter hesaplarını hackleme ve 794.000 dolarlık kripto para birimini çalma planlarındaki rolünden dolayı suçunu kabul etti.

ABD Kripto Borsası Bittrex iflas etti!

ABD Kripto para borsası Bittrex, iflas başvurusu yaptı. Verilen detaylara göre, Borsa, bir süredir ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan bir soruşturma ile uğraşıyordu. Peki yatırımcılara  ne olacak?

Dünyaca ünlü bankanın iflasıyla iki günde 465 milyar dolar buharlaştı

ABD'de Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının ardından yatırımcılarda yaşanan kaygılar küresel bankacılık hisselerinde keskin düşüşlere sebep oldu. Dünya borsalarında iki günlük kayıp 465 milyar dolara kadar ulaşmış oldu.

ABD borsalarındaki sert satış dalgası kripto paralara da yansıdı! Bitcoin 24 bin dolar seviyesine geriledi

Küresel piyasalardaki sert dalgalanmalar kripto piyasalarını da etkiliyor. Bitcoin, ABD hisse senedi endekslerindeki sert satışların ardından 24 bin dolar seviyesine gerilerken, piyasalar Fed tutanaklarından gelecek haberleri bekliyor.

ABD TÜFE rakamları kripto paralara pozitif yansıdı!

Bir süredir küresel piyasalardan ayrışan kripto paralar, ABD’de açıklanan tüketici enflasyon verisinden sonra toparlandı. 

ABD'li ünlü uzmandan Türkiye’ye şok uyarı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük deprem felaketi, dünyanın da gündeminden düşmüyor. Bilim insanları bu konuda peş peşe açıklamalar yaparken, son uyarı ABD’li ünlü bir uzmandan geldi ve bu bilim insanı Türkiye’yi neden uyardı?

ABD Adalet Bakanlığı’ndan dikkat çeken kripto açıklaması! 'Yeni bir uygulamaya geçiyoruz'

ABD Adalet Bakanlığı bir basın toplantısı düzenledi ve kripto açıklaması yaparak yeni büyük bir uluslararası kripto para birimi uygulamasına geçildiğini duyurdu.

abd ünlülere kripto para davası Haberi

abd ünlülere kripto para davası

ABD'de, kripto para birimi EthereumMax Token için sosyal medya aracılığıyla reklam yapan pek çok ünlü isme açılan dava gündeme bomba gibi düştü.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; davayı açanlar, aralarında Kim Kardashian, Floyd Mayweather Jr. ve Paul Pierce gibi isimlerin bulunduğu ünlü isimlerin para karşılığında sosyal medya üzerinden spekülasyonda bulunduğunu iddia etti yaptığını ileri sürdü. Dolandırıcılık yapıldığı iddia edilen davagerekçesinde bu isimlere, kripto paralar ile ilgili hayranlarını yanlış yönlendirdiklerine ilişkin suçlamalar yöneltildi.

Los Angeles federal mahkemesinde görülen davada, “Bu ünlü isimler yatırımcıların, şişirilmiş fiyatlarla satın alım yaparak yatırımlarını kaybetmesine sebep oldu” denildi. 

250 milyonu aşkın Instagram takipçisine sahip Kim Kardashian, Eylül'de İngiltere’nin finansal denetleme kuruluşunca uyarılmıştı.

Bitcoin'in değeri artacak mı?

Kripto para yasa tasarısıyla neler...