19 / 04 / 2024

Adana Ceyhan'a 499 konutluk TOKİ müjdesi!

Adana Ceyhan'a 499 konutluk TOKİ müjdesi!

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Ceyhan İlçe Teşkilatı'nın iftar programında ilçeye TOKİ tarafından Ceyhan İlçesi'ne 499 konut yapılacağının müjdesini verdi.



Ceyhan İlçe Teşkilatı'nın iftar programına katılan Fikret Yeni, iftar saatine kadar esnafları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Yeni, Ak Parti Hükümeti'nin hizmetlerini anlattı.  TOKİ  tarafından ilçeye 499 konut yapılacağını açıklayan Yeni, ihalenin 27 Nisan 2016'da yapıldığını, İnşaatın önümüzdeki günlerde başlayacağını kaydetti. Konutların Belediye Evleri ile Yarsuvat Mahallesi'nde bulunan 40 bin metrekare arsa üzerine inşa edileceğini belirten Yeni, şu bilgileri verdi: 


600 GÜNDE BİTECEK

"Proje kapsamında inşa edilecek 499 konutun 331'i 2+1 planında,168'i de 3+1 planında tasarlandı. Konutlar zemin+6 kat şeklinde inşa edilecek. Proje kapsamında ayrıca ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor. Yüklenici firmayla yapılan sözleşmeye göre, 600 günde tamamlanacak olan proje kapsamında bin 729 adet ağaç dikilecek."


Başkan Fikret Yeni, AK Parti  Adana  Milletvekili Talip Küçükcan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ceyhan Ziraat Odası'nı da ziyaret ederek Oda Başkanı Muhammet Bulut ile görüştü. Ak Parti heyeti, Ceyhan'da daha sonra iftar programına katıldı.


Adana Bölge



Bu haber Sabah'ta şöyle yer aldı:


Partisinin Ceyhan ilçe teşkilatıyla bir araya gelen AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, TOKİ tarafından Ceyhan’a 499 konut yapılacağı müjdesini verdi

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Ceyhan İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programda Ceyhanlılara TOKİ müjdesi verdi. İlçede esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Fikret Yeni, AK Parti Hükümeti'nin hizmetlerini anlattı. TOKİ tarafından ilçeye 499 konut yapılacağı müjdesini veren Başkan Fikret Yeni, ihalenin 27 Nisan 2016'da yapıldığını ve inşaatın da önümüzdeki günlerde başlayacağını söyledi.


600 GÜNDE BİTECEK

Konutların Belediye Evleri ile Yarsuvat Mahallesi'nde bulunan 40 bin metrekare arsa üzerine inşa edileceğini açıklayan İl Başkanı Fikret Yeni, "Proje kapsamında inşa edilecek 499 konutun 331'i 2+1,168'i de 3+1 olarak projelendirildi. Proje kapsamında ayrıca ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işleri de yer alıyor. Yüklenici firmayla yapılan sözleşmeye göre, 600 günde tamamlanacak olan proje kapsamında bin 729 adet ağaç dikilecek" dedi. Ceyhan'ın tarım potansiyelinin yanı sıra enerji konusunda Türkiye'nin en önemli noktalarından biri olduğuna vurgu yapan Fikret Yeni şunları söyledi: Partimiz için Ceyhan'ın ayrı bir önemi bulunuyor. Enerji ihtisas bölgesindeki yatırımların da hayata geçirilmesinin ardından ilçemiz Türkiye'nin en stratejik noktalarından biri haline gelecektir. Ceyhan'ın bu gelişimine paralel olarak sosyal yaşama da katkılarımızı eksiksiz sağlayacağız. AK Parti Adana Milletvekili Talip Küçükcan'ın eşlik ettiği Fikret Yeni, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ramazan Bayramı öncesinde Ceyhan Ziraat Odası'nı da ziyaret etti. Oda Başkanı Muhammet Bulut ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Adana Milletvekili Talip Küçükcan ve Başkan Fikret Yeni, çiftçilerin sorunlarıyla ilgili notlar alıp, çözümü konusunda gerekli temaslarda bulunacaklarını söylediler. AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Ulu'nun ev sahipliği yaptığı ve ramazan ayının son günlerine denk gelen programda AK Parti Adana Milletvekili Talip Küçükcan, İl Başkanı Fikret Yeni ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan davetlilerle sohbet etti ve onların istek ve sorunlarını dinledi. Vatandaşların Kadir gecesini ve Ramazan Bayramı'nı kutlayan Talip Küçükcan, Ceyhanlıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.


Sabah


Geri Dön