20 / 04 / 2024

Adenya, otel zinciri oluyor!

Adenya, otel zinciri oluyor!

Adenya Resort Hotel Genel Direktörü İlknur Tataroğlu, Adenya’nın bir marka zinciri olması gerektiğini ve Adenya Resort adı altında aynı kalitede hizmet veren konaklama işletmelerini artırmayı planladıklarını belirtti.



Antalya’nın Alanya İlçesi’nde bulunan ve ‘alternatif’ tatilin en nitelikli otelleri arasında yer alan Adenya Resort Otel, 2015 tatil sezonuna da hızlı bir başlangıç yapmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kelime anlamı Cennet Bahçesi olan Adenya, Osmanlı mimarisinden esinlenilerek tasarlanan bir lobiye sahip... 5 yıldızlı 800 yatak kapasiteli otelde 11 farklı tipte 290 oda bulunuyor. Otel açık büfe restoran, A’la Carte restoran ve kafesi ile tüm gün hizmet sunarken, menülerinde ve tesiste alkole yer vermiyor. 



12 ay hizmet veriyor

Adenya Resort Hotel Genel Direktörü İlknur Tataroğlu, tesislerinin alternatif turizm kapsamında 12 ay hizmet verdiğine işaret ederek, şunları söyledi: “Dünya Helal Birliği sertifikasına sahip olan tek oteliz. Hizmetimize olan güvenimiz sayesinde her zaman üst seviyede olmayı hedefliyoruz. Mısır’dan getirilen ayak yakmama özelliğiyle bilinen beyaz kumla kaplanmış ve kadın erkek olarak ayrılmış plajlarda 6 yaşından büyük erkek çocukları kadınlar plajına giremezken, 6 yaşından büyük kız çocukları da erkekler bölümüne giremiyor. Odalarda, Kuran-ı Kerim, seccade standart olarak bulunmaktadır. Otelimizde, maksimum her şey dâhil hizmet verilmektedir. Otelimizde 600 kişilik mescidimizde hoca eşliğinde ibadet olanağı sunulmaktadır. Ramazanda misafirlerimize ramazan sokağı kurularak eski ramazanları yaşatmak amaçlı ramazan eğlenceleriyle alternatif tatil hizmeti sunmaktayız.”



Toplantı gruplarının da tercihi

Sektörde yeni bir işletme olmalarına rağmen toplantı grupları tarafından da tercih edildiklerine işaret eden Tataroğlu, “Toplam 4 salonumuz bulunuyor. Misafir ettiğimiz hemen hemen bütün gruplarımız tekrar bizleri tercih ettiler” dedi.


Yeni Mesaj


Geri Dön