28 / 03 / 2024

Adil Karaismailoğlu: Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor!

Adil Karaismailoğlu: Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor!

Şantiyelerin hiçbirinde işlerin durmadığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada "Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor" dedi.



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Mart ayı itibarıyla salgın sürecinde yeni bir döneme girildiğine işaret eden Bakan Adil Karaismailoğlu, dünyada maske savaşlarının başladığını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Karaismailoğlu, bu süreçte şantiyelerde aldıkları tedbirlere değinerek, "Bir an önce şantiyelerimizde çalışan binlerce, yüz binlerce çalışanımızla ilgili tedbirlerimizi aldık. Şantiyelerimizi yeniden üretime geçirdik. Maske, mesafe, temizlik kurallarına dikkat ederek tüm şantiyelerimizi izole ettik. Tabii burada bizim dünya ölçeğinde çok büyük yatırımlarımız var. Bunların bir şekilde devam etmesi gerekiyordu." dedi.

Alınan tedbirler sayesinde herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını belirten Adil Karaismailoğlu, şantiyelerin hiçbirinde işlerin durmadığını söyledi.

Karaismailoğlu, böyle bir dönemde yeni temellerin atıldığını ve açılışların yapıldığını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Böyle güçlü bir ülkemiz var. Bir taraftan Botan Beğendik Köprüsü'nü, öbür taraftan Ankara-Niğde Otoyolu'nu açıyoruz, diğer taraftan dünyanın en büyük, en gelişmiş köprüsü Çanakkale Köprüsü'ndeki şantiyelerimizi ziyaret ediyoruz. Bunlar çok büyük yatırımlar. Büyük ülkenin, büyük liderlerin öncülüğünde yapılabileceği işler. Cumhurbaşkanımızın verdiği talimatlar doğrultusunda yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor, daha da büyük yatırımlar olacak. Çünkü bizim hedefimiz dünyanın en büyük ekonomileri arasında yer almak."

 

Sanayiciye demir yolu müjdesi!


Geri Dön