25 / 04 / 2024

Adil Karaismailoğlu yatırım açıklaması

Adil Karaismailoğlu yatırım açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Salgın sürecinde özellikle martla ekim arasında bütün dünya salgınla savaşırken biz tam 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık, sırf ulaştırma altyapısı için." diye konuştu..

Adil Karaismailoğlu: Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor!

Şantiyelerin hiçbirinde işlerin durmadığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada "Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli" dedi...

Adil Karaismailoğlu: Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik. Asırdır çözülmemiş sorunları çözdük, bitmeyen projeleri tamamladık" dedi...

Adil Karaismailoğlu: Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık!

Siirt'teki temaslarına devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Terör mağduru olan bölgeleri yeniden yapılandırıyoruz. Mağdur vatandaşlarımızın zararlarını karşıladık. Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık" dedi.

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Karayollarına 20 yılda tam bu kadar yatırım yapıldı! Ulaşımda şimdi sıra hangi yatırımda?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıl içinde karayollarına yaklaşık 112 milyar dolar yatırım gerçekleştirildiğini, gelecek dönemde ise demir yollarına yoğunluk vereceklerini kaydetti.

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehdı Salehızadeh tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu'ndan ulaşım yatırımları açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakanlığın Yap İşlet Devret (YİD) projelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve garantilerle ilgili ileri sürülen yüzde 90'a ulaşan hesap hatalarının olduğu eleştirilerini yanıtladı.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Ulaşıma 19 yılda 1 trilyon 136 milyar TL'lik yatırım!

Ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında konuşan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 19 senede 1 trilyon 136 milyar TL'lik yatırım yapıldığını açıkladı.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

Adil Karaismailoğlu: Demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık!

TCDD Gar Yerleşkesi Behiç Erkin Salonu'nda yapılan  "Omuz Omuza 165 Yıl Demiryolu İşçi Buluşması" etkinliğinde konuşan Adil Karaismailoğlu, "Toplam demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık" dedi.

Çelebioğlu Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebioğlu Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ömer Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Türkiye'de demir yollarına 32 milyar dolar yatırım yapıldı!

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası Ortak Akıl Çalıştayı'nda açıklamalarda bulunan Ulaşım ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ülke genelinde demiryollarına yapılan yatırımlardan bahsetti. 

Adil Karaismailoğlu yatırım açıklaması Haberi

Adil Karaismailoğlu yatırım açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Şantiyesi'nde incelemeler yaparak, Olimpiyat Stadyumu yakınındaki şantiyede önemli açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Halkalı- İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın 31,5 kilometre uzunluğunda olduğunu dile getiren Bakan Karaismailoğlu, hattın Halkalı Marmaray istasyonundan başladığını söyledi.

Hattın Halkalı'nın ardından Küçükçekmece, Olimpiyat, Kayaşehir ve Arnavutköy'den geçerek İstanbul Havalimanı'na bağlandığını dile getiren Bakan Karaismailoğlu, şöyle konuştu:

"Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Yaklaşık 3 bin kişinin çalıştığı bir metro hattından bahsediyoruz. 31,5 kilometre, uzun ve devasa bir proje kendi çapında. Tabii bu projeyi yalnız başına değerlendirmemek lazım. Projeye entegre olacak diğer metro hatlarımız var bizim. Yine İstanbul Havalimanı'ndan Gayrettepe'ye giden 37 kilometrelik metro hattımızda da çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Gayrettepe-Kağıthane-Hasdal-Kemerburgaz-Göktürk istasyonlarına devam ederek...