25 / 04 / 2024

Adıyaman'ın çehresi dev projelerle değişiyor!

Adıyaman'ın çehresi dev projelerle değişiyor!

Adıyaman'da son yıllarda Valilik tarafından kentin dört bir tarafında hayata geçirilen dev projelerle kentin çehresi değişiyor.Vali Mahmut Demirtaş, geçtiğimiz günlerde temeli atılan yeni Hükümet Konağı inşaatını inceledi.



Vali Mahmut Demirtaş, geçtiğimiz günlerde temeli atılan yeni Hükümet Konağı inşaatı ile kenti yaşam alanına dönüşecek Beşpınar Vadisi'nde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Hafta sonu incelemelerine yeni hükümet konağı inşaatı ile başlayan Vali Demirtaş, yapımı devam eden binada yürütülen çalışmalarla ilgili yüklenici firmadan bilgi aldı.


Ardından Beşpınar projesinin uygulandığı alana geçerek devam eden çalışmaları inceleyen Vali Demirtaş, "Beşpınar projesinin tamamlanmasıyla bu vadi yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlarımızın uğrak yeri olacak" ifadelerini kullandı.


Adıyaman'ın son yıllarda çok önemli kamu yatırımlarına ev sahipliği yaptığını belirten Vali Demirtaş, "İlin dört bir tarafından çeşitli sektörlerde başlattığımız projelerle kentin dört bir tarafı adeta şantiyeye dönüştürüldü. İlin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına önemli katkılar sağlayacak bu yatırımlar küçümsenmeyecek büyük yatırımlardır. Bu yatımlarla aynı zamanda kentin çehresi de değişiyor. Amacımız, tüm bu yatırımlarımızı en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır. 

Hemşehrilerimiz şundan emin olmalı ki, biz Adıyaman için hizmetin en iyisini, en kalitelisini sunmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" şeklinde konuştu.


Habertürk


Geri Dön