16 / 04 / 2024

Ağaoğlu reklam kampanyası!

 Ağaoğlu reklam kampanyası!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Ağaoğlu My Towerland ve Ağaoğlu My Home Maslak projelerinde geçerli olan Ağaoğlu reklam kampanyası dahilinde banka kredisi ile ya da firma bünyesinde 50 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor...



Ağaoğlu reklam kampanyası dahilinde reklam filminde Ağaoğku Şirket Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu oynuyor. Kampanya Ağaoğlu'nun hemen teslim olan 2 projesinde geçerli. 


Ağaoğlu My Towerland ve Ağaoğlu My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında isteyenler firma bünyesinde yer alan ödeme planından yararlanırken, isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. 


Ağaoğlu reklam kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat sonrasında yüzde 40'lık tutar için banka kredisi kullanılıyor. Geri kalan yüzde 40'lık tutarın ödemesi faizsiz ara ödeme olarak gerçekleşiyor. 


Kampanyanın geçerli olduğu İstanbul Ataşehir'deki My Towerland projesinde başlangıç fiyatı 697 bin TL, İstanbul Maslak'taki My Home Maslak projesinde ise başlangıç fiyatı 527 bin TL olarak belirlendi. 


Ağaoğlu reklam kampanyası dahilinde konut tutarının yüzde 50'lik kısmı peşinat olarak veriliyor. Geri kalan bedel ise firma bünyesinde sıfır faizle 50 aya kadar taksitlendiriliyor. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön