19 / 04 / 2024

Ağustos ayı emeklinin bayramı olacak! Emekli promosyonlarında son rakamlar yüz güldürdü!

Ağustos ayı emeklinin bayramı olacak! Emekli promosyonlarında son rakamlar yüz güldürdü!

Emekliler, ağustos ayında resmen ediyor. Bankaların giderek arttırdığı promosyon miktarları emeklinin yüzünü güldürüyor. İşte promosyonlara dair son gelişmeler!



EN YÜKSEK PROMOSYONU VEREN BANKALAR HANGİLERİDİR?

Emekli promosyon miktarlarına zam gelmeye devam ediyor. Promosyon miktarlarına tek tek zam yapılırken en yüksek promosyonu veren bankalardan biri de Yapı Kredi bankası oldu. Bankaya ödeme başvurusu yapan vatandaşların 7500 TL’ye kadar olan paralarını hızlı bir şekilde alabilecekleri duyuruldu.

Bankaya yapacağınız başvuru neticesinde Yapı Kredi bankası 7500 TL nakit promosyon ödemesini hesabınıza aktarıyor. 2 Ağustos 2022 ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren yani aynı bankadan maaşını almaya söz veren emeklilere 7.500 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerini açıkladı.

Promosyon taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmaksızın, bir aylık net gelir 1.499 TL’ye kadar ise 4.850 TL; 1.500 TL ile 2.499 TL arasında ise 6.000 TL; 2.500 TL’nin üzerinde bulunan maaşlara da 7.250 TL nakit promosyon ödenecek. Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda da maaş sınırından bağımsız olmak üzere 100 TL ek nakit ödül de alınabileceği iletildi.

Bankanın açıklamasına göre bankadan ilk kez kredi kartı alan ya da promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içinde mevcut kart veya kartları ile hiç harcama yapmamış olan kişiler; kampanya başlangıç tarihinden 31.08.2022 tarihine kadar yapacakları toplam 500 TL harcama ve sonrasında ek 150 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklar. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi sonucunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk haftası içerisinde yapılacaktır.

TOKİ 2022 sosyal konut başvuruları ne zaman? TOKİ başvuru şartları nelerdir?

Palamutlar tezgahlara çıktı! Sezonun ilk palamutlarının bu fiyatlara satılacağı beklenmiyordu!

Konut fiyatları düşecek mi? İşte konut fiyatları ile ilgili son gelişmeler!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön