25 / 04 / 2024

Ahmet Ümit 21 Haziran'da Mall Of İstanbul'da söyleşi yapacak!

Ahmet Ümit 21 Haziran'da Mall Of İstanbul'da söyleşi yapacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Mall Of İstanbul Aşışveriş Merkezi'nde Ahmet Ümit 21 Haziran günü söyleyişi yapacak. Söyleyişi saat 16:00'da başlayacak.




Torunlar Gayrimenkul Yatırı Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Mall Of İstanbul AVM kapılarını 23 Mayıs'ta açmıştı.


656 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan ve içerisinde rezidans, gösteri merkezi, ofis ve otel bulunan Mall Of İstanbul projesi İstanbul'da konumlandırılıyor.


İçerisinde 350 adet mağaza bulunan Mall Of İstanbul'da ayrıca 42 adet asansör ve 83 adet yürüyen marpen de yer alıyor. Mall Of İstanbul AVM'de 148 bin 840 metrekarelik kiralanabilir alan bulunuyor.


Basın Ekpres Yolu üzerinde Başakşehir'de yükselen mall Of İstanbul AVM projesi 15 bin metrekalik kapalı MOİ Park ile bir eğlence alanına sahip. 


Mall Of İstanbul'da bulunan MOİ Park haricinde MOİ Sahne ve MOİ Sanat da bulunuyor. MOİ Sahnenin 700 kişilik bir kapasitesi bulunurken, MOİ Sanat ise modern galeriler ve 1200 metrekarelik bir sergi alanından meydana geliyor.


3.050 koltuk kapasiteli 16 adet sinema saonu olan Mall Of İstanbul'da yer alan interaktif Osmanlı Müzesi'nde tarih, sanat ve teknoloji 3 bin 800 metrekarelik bir alanda Ottomanya'da yer alıyor.


Atalar, Home Stpre, Flo, İpekyol, Pierre Cardin gibi mağazaların da yer aldığı alışveriş merkezinde Antep, Ege,Anadolu Uzakdoğu ve Avrupa yemek çeşitlerine de yer veriliyor. 


Ahmet Ümit 21 Haziran günü Mall Of İstanbul'da söyleyişi yapacak. Söyleyişi saat 16:00'de başlayacak. 


Mall Of İstanbul nerede: Mall of İstanbul adres!


Adres: Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey / Başakşehir İstanbul


web: http://www.mallofistanbul.com.tr/


Telefon: 444 2 664


Geri Dön