23 / 04 / 2024

Ahmet Zenbilci: Sarıçam’ın her sokağında hizmet izimiz var!

Ahmet Zenbilci: Sarıçam’ın her sokağında hizmet izimiz var!

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, “10 yılda binlerce metrekare yol, onlarca park ve belediyecilik hizmeti yaptık. Sarıçam’ ın her sokağında hizmet izimiz var.” dedi...




Adana Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, 5 yıl Sofulu belde belediye başkanlığı ve 5 yılda Sarıçam ilçe kurucu belediye başkanlığı yaptığını söyledi. Zenbilci, “10 yılda binlerce metrekare yol, onlarca park ve belediyecilik hizmeti yaptık. Sarıçam’ın her sokağında hizmet izimiz var.” dedi.


Seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Zenbilci, hiç bir zaman boş vaatlerde bulunmadığını belirtti. ‘Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü almaz’ diyen Zenbilci, “Dolayısıyla bizim tarlada izimiz vardır. Çünkü son beş yıl içinde bir milyon 250 bin metrekare asfalt yol, bir milyon metre kareyi bulan kilit parke yol yaptık. 70 park ve yeşil alan düzenlemesi yaptık. Bir o kadar parkımızı yeniden düzenledik. Bunun dışında halkımızın her kesimine dönük sosyal projeler ürettik. Halkımızın derdi ile dertlendik. Bu nedenle bu tarlada izimizde var, harmanda yüzümüz de var. Dün sizlerle beraberdik, bu günde sizlerle beraberiz. İnşallah yarında sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. 



Doruk Gazetesi


Geri Dön