19 / 04 / 2024

AirPods Pro ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi!

AirPods Pro ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Apple kullanıcıları, büyüleyici bir ses deneyimi sunan AirPods Pro'nun güncel fiyatlarını araştırıyorlar. Kişiye özel gün boyu kullanım rahatlığı sunan AirPods Pro özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi..



Piyasadaki en başarılı kablosuz kulaklıklardan biri olan AirPods Pro şık tasarımı ve gelişmiş teknolojisiyle dikkat çekiyor.  Apple kullanıcılarının vazgeçilmez ürünü olan AirPods Pro kulaklarınıza inanamayacağınız kadar sihirli özelliklere sahip.

Kolayca takılıp çıkarılabilen yumuşak ve esnek silikon uçların üç farklı boy seçeneği bulunuyor.  AirPods Pro, Aktif Gürültü Engelleme özelliğine sahip tek kulak içi kulaklık olma özelliğine sahip. Yani bu özellik sayesinde sadece dinlediğiniz şeye odaklanıyorsunuz dış dünya sizin için sessize alınıyor. 

AirPods Pro ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Gürültü engelleme özelliği sayesinde, sizi sarıp sarmalayan bir ses deneyimi sunabilmek için sürekli olarak saniyede 200 kez ayarlanıyor. Böylece müziklere, podcast’lere veya telefon görüşmelerine tam anlamıyla odaklanma şansına sahip oluyorsunuz. 

Şarj kutusunda birden fazla şarjla 24 saatten fazla dinleme süresi sunuyor. Tek şarjla 4,5 saate kadar dinleme süresi sağlıyor. Sadece 5 dakika şarjla yaklaşık 1 saat dinleme süresi imkanı sunuyor. 

AirPods Pro ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Dilerseniz Ses Paylaşımı özelliğiyle en sevdiğiniz şarkıları, podcast’leri ve diğer sesli yayınları iki çift AirPods üzerinden paylaşabiliyorsunuz AirPods Pro satın aldığınız takdirde 6 aylık ücretsiz Apple Music aboneliğinden de faydalanabiliyorsunuz. Peki, AirPods Pro teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir? 


Geri Dön