25 / 04 / 2024

AK Parti’den proje bankası!

AK Parti’den proje bankası!

AK Partili belediyelerin yaptığı başarılı projeler bir havuzda birleştiriliyor. Belediye başkan adayları bu proje havuzundan yararlanabilecek. 



AK Parti 31 Mart seçimlerinde belediye başkan adaylarının kullanacağı bugüne kadar ki başarılı projelerin yer aldığı " proje havuzu" oluşturuyor. Bu kapsamda Türkiye genelinde vatandaştan da onay alan projelerin AK Parti Genel Merkezi'ne ulaştırılması istendi. 

Sabah Gazetesi'nden Eda Işık'ın haberine göre Millet Bahçeleri ve Millet Kıraathaneleri projelerinin başarılı uygulamaları da proje bankasında bulunacak. 

Proje havuzu ilk sınavını ise 31 Mart seçimlerinde verecek. Yerel seçim sürecinde belediye başkan adayları kendi projelerinin yanı sıra isterlerse bu proje havuzundan yararlanarak kendi illerine veya ilçelerine uygun bir şekilde uyarlama yapabilecek. 

Havuzda projeler alt yapı, ulaşım, toplu taşıma, sosyal işler, kültürel faaliyetler gibi başlıklar altında bulunacak.  Belediye başkan adayları projelere internet üzerinden de ulaşabilecek. AK Parti proje bankası ise bir yandan vatandaştan tam not alan gönüllerine dokunan projeleri Türkiye geneline yaygınlaştırmayı diğer yandan ise proje süreçlerine harcanan zaman ve maliyeti azaltmayı hedefliyor. 


Geri Dön