25 / 04 / 2024

Akaryakıt fiyatlarında dev indirim! Araç sahipleri bayram edecek

Akaryakıt fiyatlarında dev indirim! Araç sahipleri bayram edecek

Akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından beklenen indirim geliyor. Petrol Ofisi'nden yapılan duyuruda akaryakıt fiyatlarında kampanya başlatıldığı ve kampanyaya katılanların kazanacakları puanların 5’e katlanacağı ifade edildi.



Motorine gelen peş peşe zamların ardından araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatlarını sorguluyor. Milyonlarca kişi 'Akaryakıt fiyatlarında indirim var mı?' sorusunu araştırırken beklenen haber Petrol Ofisi'nden gelmiş oldu. Son dakika olarak yapılan duyuruda kampanyaya katılanların akaryakıt alışverişlerinde 5 kat daha fazla puan kazanacağı ifade edildi. Bu puanları diğer akaryakıt alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz. Peki kampanya ne zamana kadar geçerli? Kampanyaya nasıl dahil olunur? İşte ayrıntılar...

AKARYAKIT FİYATLARINDA DEV İNDİRİM
Kampanyadan yararlanmak için ilk olarak Hepsiburada Premium üyelerinin IOS ya da Android tabanlı cep telefonlarına Petrol Ofisi mobil uygulamasını indirmeleri ve uygulamada yer alan kampanya alanına Hepsiburada tarafından kendilerine verilen kampanya katılım kodunu bir defaya mahsus girmesi gerektiği belirtildi. Akaryakıt alımlarında puanları toplamak için ise Petrol Ofisi Mobil’e kaydettiği Positive Card’ı veya Plakası ile yapması zorunlu olduğu söylenildi.

Petrol Ofisi tarafından duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Plaka ile kayıt yapıldıysa ilk yakıt alımında Petrol Ofisi istasyon marketlerinde plaka doğrulama yapılması gerekmektedir. Plaka doğrulandıktan sonra tüm alımlardan otomatik olarak puan kazanılabilir ve kampanyalardan faydalanılabilir.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön