28 / 03 / 2024

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzin ve motorine dev zam

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzin ve motorine dev zam

Benzin ve motorin fiyatlarında indirim beklenirken araç sahipleri kötü haberi aldı. Brent petrolün 9 ayın dibini görmesinin ardından akaryakıt fiyatlarında büyük indirim beklentisi oldu. Ancak indirim beklenirken benzin ve motorine büyük zam geleceği öne sürüldü.



BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM GELECEK Mİ?
Petrol fiyatlarının düşmesinin ardından araç sahipleri benzin ve motorin fiyatlarında indirim beklemeye başlamıştı. Henüz akaryakıt fiyatlarına indirim haberi gelmezken sosyal medyada dönen son iddialar herkesi şok etti.

AKARYAKIT FİYATLARINA BÜYÜK ZAM GELİYOR!
Sosyal medyada dönen akaryakıt haberleriyle sürücüler şok oldu. Benzin ve motorin fiyatlarına büyük zam geliyor! İndirim çağrıları devam ederken akaryakıt sektör kaynakları, benzin fiyatı ile motorin fiyatı için yeni zam hazırlığı yapılacağını ifade ediyor. Edinilen bilgiye göre, motorinin litre fiyatı için 1 lira 25 kuruş, benzin litre fiyatı ise 96 kuruş zam geliyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön