07 / 05 / 2024

Akbank maaş promosyonu ne kadar? Akbank promosyon süresi ne kadar?

Akbank maaş promosyonu ne kadar? Akbank promosyon süresi ne kadar?

Emekli promosyon ödemeleri gündemdeki yerini koruyor. Pek çok vatandaş Akbank maaş promosyonu ne kadar? Akbank promosyon süresi ne kadar? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!



AKBANK EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI DETAYLARI!

Akbank emekli promosyon miktarı da vatandaşlar tarafından merak edilip araştırılmaktadır. SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 01 Ekim ile 31 Ekim 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşınızı Akbank'tan alacak olan yani taahhüt eden emeklilere, 7.000 TL’ye varan promosyon ödemelerinden yararlanma fırsatı sunuyor.

Bu bilgilere ek olarak, şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusu yapabilirsiniz. İşte Akbank maaş taşıma işlemine dair detaylar…

AKBANK MAAŞ TAŞIMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

  • Akbank maaş taşıma sadece T.C. kimlik numaranızı gösteren kimliğinizle birlikte size en yakın Akbank Şubesine gelerek emekli maaşınızı kolaylıkla Akbank'a taşıyabilirsiniz. Bu seçeneğin dışında;
  • PTT şubelerinden alacağınız edevlet şifreniz ile ya da Akbank İnternet'teki e-devlet yönlendirmesi aracılığıyla www.turkiye.gov.tr adresine girerek, banka değişikliği işleminizi yapabilirsiniz.
  • Akbank müşterisi olup SGK emekli maaşınızı farklı bir bankadan alıyorsanız ve maaşınızda promosyon ve kredi blokesi bulunmuyor ise şubeye gitmeniz gerekmeden de Akbank Mobil ve İnternet veya 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile emekli maaşını Akbank'a taşıyabilir ve promosyon başvurusu yapabilirsiniz.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON MİKTARI NE KADAR?

İşte Akbank promosyon miktarına dair detaylar;

  • Maaş aralığı 01499 TL olan emeklilere, SGK promosyon tutarı, 500 TL, ek promosyon tutarı 4.150 TL verilirken, toplam promosyon tutarı 4.650 TL verilir.
  • Maaş aralığı 1.500 TL – 2.499 TL olan emeklilere, SGK promosyon tutarı, 625 TL, ek promosyon tutarı 5.175 TL verilirken, toplam promosyon tutarı 5.800 TL verilir.
  • Maaş aralığı 2.500 TL ve üzeri olan emeklilere, SGK promosyon tutarı 750 TL, ek promosyon tutarı 6.250 TL verilirken, toplam promosyon tutarı 7.000 TL verilmektedir.

Emekli promosyonlarında beklenmeyen Ekim rüzgarı! Emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir?

Benzin ve motorin fiyatları düştü mü? İşte 2 Ekim Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 2 Ekim Pazar 22 ayar bilezik kaç TL?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön