19 / 04 / 2024

Akbank maaşını taşıyana ne kadar promosyon veriyor?

Akbank maaşını taşıyana ne kadar promosyon veriyor?

Emekli promosyonları son dönemin en çok konuşulan konularından biridir. Peki Akbank maaşını taşıyana ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar!



AKBANK MAAŞINI TAŞIYANA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 28 Temmuz 2022  ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşını Akbank’tan almayı taahhüt eden kişilere 7.000 TL’ye varan promosyona ek olarak kampanya dönemi içinde, verilecek en az 2 OFÖ Talimatı karşılığında 250 TL ve ilk kez Axess veya Wings sahibi olacak SGK emeklilerinin, toplamda 1.250 TL ve üzeri harcamalarına 250 TL olmak üzere ve toplam 500 TL chip-para fırsatından yararlanma imkanı sunuluyor.

Tüm bu imkanlara ek olarak şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda kolaylıkla bulunabilirsiniz.

Maaş tutar aralığı, 0-1499 TL ise toplam promosyon miktarı, 4.650 TL

Maaş tutar aralığı, 1.500 TL – 2.499 TL ise, toplam promosyon miktarı, 5.800 TL

Maaş tutar aralığı, 2.500 TL ve üzeri ise, toplam promosyon miktarı, 7.000 TL

EMEKLİLİK MAAŞI NASIL AKBANKA TAŞINIR?

  • Sadece T.C. kimlik numaranızı içeren kimliğinizle birlikte size en yakın Akbank Şubesine gelerek emekli maaşınızı hemen Akbank'a taşıma işlemini yapabilirsiniz.
  • PTT şubelerinden alacağınız edevlet şifrenizle ya da Akbank İnternet'teki e-devlet yönlendirmesi aracılığıyla www.turkiye.gov.tr adresine girerek, banka değişikliği işleminizi yapabilirsiniz.
  • Akbank müşterisi olup SGK emekli maaşınızı farklı bir bankadan alıyorsanız ve maaşınızda promosyon ve kredi blokesi bulunmuyor ise şubeye gitmenize gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi ile irtibata geçip, emekli maaşını bankamıza taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

PTT personel alımları ne zaman başlayacak 2022? PTT personel alım şartları nelerdir?

BİM 16 Ağustos Salı aktüel ürünler kataloğu belli oldu! İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi!

PTT’den büyük kampanya! 5 dakikada 40 bin TL cebinizde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön