29 / 03 / 2024

Akbank, Ziraat, Vakıf ve Halkbank... Bankalar yeni yarışa girdi, ING'den turuncu kodlu açıklama

Akbank, Ziraat, Vakıf ve Halkbank... Bankalar yeni yarışa girdi, ING'den turuncu kodlu açıklama

Özel bankalar arasındaki emekli promosyonu yarışlarından sonra bu sefer de hem kamu bankaları hem de özel bankalar arasında kampanya yarışı başladı. Kamu bankalarının kredi imkanlarından sonra ING bank da yeni kampanyasının detaylarını paylaştı.



Bankaların hizmet ve ürünlerinde sundukları kampanya ve fırsatlarda en büyük hamlelerden biri ING Bank’tan geldi. ING Bank, Türkiye’de bir ilke imza atarak, NN Hayat ve Emeklilik Bireysel Emeklilik kampanyasını başlattı. Artan kampanyalara bir yenisini ekleyen ING Bank, Cebimdeki Danışman ile BES başvurusunda bulunanlara ilk katkı payına ek 300 TL’ye kadar hediye sunuyor.

Ayrıca ING Bank’ın söz konusu kampanyasında, emekliliğini güvence altına almak isteyenler için birikimleri yatırıma dönüştürme ve sonrasında bu birikimleri ister emekli maaşı gibi alma, ister toplu para olarak alma fırsatı bulunuyor. ING Bank tarafından “Türkiye’de bir ilk” sloganı ile duyurulan kampanyada detaylar neler? 

ING Bank, NN Hayat ve Emeklilik Bireysel Emeklilik kampanyası dahilinde müşterilerine emeklilikleri için güvenli şekilde birikimleri yatırıma dönüştürme fırsatı sunuyor. Bu kampanya dahilinde birikimlerini yatırıma dönüştürenler, ilerleyen dönemlerde birikimlerini ister toplu para olarak ister emekli maaşı olarak alabiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen ING Bank müşterileri, ING Mobil uygulamasında yer alan Cebimdeki Danışman üzerinden görüntü görüşme yaparak Bireysel Emeklilik Sistemi’ne (BES) katılım sağlayabiliyor. Ayrıca katılımcılar başvurularının ardından ING Mobil uygulamasından BES’e ait tüm detaylarını da inceleyebiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön