28 / 03 / 2024

Akbank, Ziraat, Vakıf ve Halkbank... Bankalar yeni yarışa girdi, ING'den turuncu kodlu açıklama

Akbank, Ziraat, Vakıf ve Halkbank... Bankalar yeni yarışa girdi, ING'den turuncu kodlu açıklama

Özel bankalar arasındaki emekli promosyonu yarışlarından sonra bu sefer de hem kamu bankaları hem de özel bankalar arasında kampanya yarışı başladı. Kamu bankalarının kredi imkanlarından sonra ING bank da yeni kampanyasının detaylarını paylaştı.



KAMPANYA HAKKINDAKİ DİĞER AYRINTILAR 

ING Bank, belirtilen yollar üzerinden kampanyaya katılanlara, Cebimdeki Danışman’a özel 300 TL’ye varan ek katkı ve Turuncu Hesap sahiplerine de ilave 3 ay Hoş Geldin faizi hediye ediyor. 1 Kasım 2022 tarihine kadar NN Hayat Emeklilik A.Ş. ve ING Bank tarafından sunulan kampanyaya sadece Cebimdeki Danışman ile satışı yapılan Emekliliğim Güvende planları dahil ediliyor. Müşteri bazlı sunulan bu kampanyadan bir müşteri en fazla 1 kez yararlanabiliyor ve katılımcıların hediye hak kazanma şartı sağlayan birden çok Emekliliğim Güvende Planı olması halinde, hediye ek katkı payı da en yüksek tutarlı olan hesap üzerinden tanımlanıyor.

KAMU BANKALARI TARAFINDAN SON AÇIKLANAN KREDİ KAMPANYASININ DETAYLARI NEDİR?

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinde hesabı olan vatandaşlara sevindiren bir haber verildi. Müşterilerin 5 gün içinde başvuru yapması gerektiği ifade edildi. Vatandaşların 5 gün içerisinde yapmış oldukları başvuruları ile birlikte Kredi imkânından faydalanabilecekleri yeni bir kredi paketi hazırlandığı ifade edilerek Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank hesabı olan vatandaşların nakit ihtiyacı olmaları durumunda gelir belgesiz olarak ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacağı vurgulandı.

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank resmi internet siteleri üzerinden çeşitli duyurular yapıyor. Bu doğrultuda bu bankalar üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşlar için 36 ay vadeli olarak 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi imkanından faydalanılabileceği vurgulandı. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank resmi internet siteleri üzerinden 5 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirerek internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kredi onayı alacak olan vatandaşlar için aynı gün içinde ödeme yapılacağı aktarıldı. 

Kamu bankaları üzerinde banka hesabı olan vatandaşların internet bankacılığı şifresi oluşturmaları durumunda kredi şartlarına uygun olarak hemen aynı gün içinde hesaplarına yatırılacak olan ödemeler ile birlikte kredilerini 5 dakika içerisinde alabileceği haberi verildi. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank resmi internet siteleri üzerinden yapmış olduğu duyurular sonrasında Kredi kullanacak olan kişilerin banka kredi şartlarına uygun olmaları ile birlikte aylık hizmet almaları durumunda özellikle düşük faizli kredi kullanmak için bu bankaları tercih etmesi gerektiğini duyurdu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön