23 / 04 / 2024

Akbank'tan kırmızı kodlu açıklama! 50 bin TL duyurusu yapıldı, acil bakın

Akbank'tan kırmızı kodlu açıklama! 50 bin TL duyurusu yapıldı, acil bakın

Akbank tarafından müşterilerine çok önemli bir gelişmenin duyurusu yapıldı. Gelin detaylara birlikte bakalım...



Bankalar tarafından müşterilere yönelik hayata geçirilen yeni paketlerin detayları duyurulmaya devam ediyor. Yeni paketlerinin detaylarını son olarak duyuran banka ise Akbank oldu. Akbank, müşterilerine kredi anlamında büyük avantajlar sağlayabilecek yeni bir kredi paketi hazırladı. 

Son dönemin en popüler bankalarından biri olan Akbank yeni bir açıklama yaptı. Akbank müşterisi olan ve bankada hesabı olanlar için duyuruldu. Emekli promosyonlarındaki kampanya ile adını bir kere daha duyuran banka şimdi de ihtiyaç sahipleri için kolları sıvadı.

Akbank banka hesabı olan kişiler için açıklama yapıldı. Banka hesabı olan vatandaşlar 50 bin TL ve üzeri kredi çekmek isteyenler artık banka şubelerine gitmeden işlemlerini mobil uygulama üzerinden yapabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön