27 / 04 / 2024

Akbank’tan müjde! 15 Kasım’a kadar başvuranlar faydalanacak!

Akbank’tan müjde! 15 Kasım’a kadar başvuranlar faydalanacak!

Türkiye’nin popüler bankaları arasında yer alan Akbank, tüm kullanıcılarına güzel haber verdi. Peki, Akbank’ın 75 TL chip-para kazandıran kampanyasının detayları nelerdir?



Türkiye’nin popüler bankaları arasında yer alan Akbank, tüm kullanıcılarına güzel haber verdi. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden açıklanan yeni kampanyasına göre kullanıcılar, Akbank Kart ile Amazon.com.tr’de tek seferde gerçekleştirecekleri ilk 500 - 999,99 TL alışverişine 50 TL, 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişine ise 75 TL chip-para kazanabilecek.

Banka tarafından açıklanan kampanyanın son katılım tarihi ise 15 Kasim 2022 olarak açıklandı.

 Akbank’tan müjde! 15 Kasım’a kadar başvuranlar faydalanacak!

İŞTE AKBANK AMAZON KAMPANYASININ DETAYLARI

Açıklanan kampanya Amazon.com.tr web sitesi ve mobil uygulamasından yapılan harcamalarda geçerlidir.

Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak isteyenlerin harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanması gerekmektedir. Butona tıkladıktan sonra profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.

SMS ile kampanyaya katılmak isteyenlerim, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından "AMAZON" yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olması gerekmektedir.

Gönderilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlamış olursunuz.

Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir. Kazandığınız chip-paraları biriktirebilir, dilediğiniz zaman hayalinizde ne varsa alabilirsiniz.

Harcamaların kampanya kapsamında değerlendirilmesi için kişilerin Juzdan veya SMS ile kampanyaya kayıt olması gerekmektedir.

Kampanya yönetimi ve chip-para yüklemeleri banka tarafından yapılacaktır.

Kampanya sadece Amazon Türkiye’nin kendi web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden yukarıda belirtilen kartlar ile yapılan harcamalarda geçerlidir. Chip-paralar Amazon.com.tr’de kullanılamamaktadır.

Akbank T.A.Ş. ve Amazon.com.tr kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Almanya Başbakanı'ndan enerji fiyatlarında ortak çaba vurgusu!

Çin'de acil çip toplantısı!

Bakan Varank beklenen açıklamayı yaptı! TOGG yüzde kaç yerli olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön