18 / 04 / 2024

Akel beş yeni ürünle ısıtıcı pazarındaki yerini aldı!

Akel beş yeni ürünle ısıtıcı pazarındaki yerini aldı!

Hayatı kolaylaştıran ürünleri ile sadece Türkiye’de değil dünyanın 50 ülkesinde de tercih edilen Akel Elektrikli Ev Aletleri, şimdi de ısıtıcı grubu ile tüketicinin karşısına çıktı.



Türkiye’nin ilk davul fırın üreticisi Akel Elektrikli Ev Aletleri, ürün çeşidini artırmaya devam ediyor. Bugün davul fırından ocağa, elektrikli ızgaradan barbeküye,  kavurma sacından pizza tavasına 40 değişik modelde üretim yapan Akel Elektrikli Ev Aletleri, bu sezon ısıtıcı grubunu da satışa sundu. İki farklı boyutta toplam beş modelden oluşan Akel Isıtıcıların fiyatı 45 lira ile 180 lira arasında değişiyor. 

Diğer ürünlerde olduğu gibi ısıtıcı grubunda da uluslararası standartlara uygunluğun gözetildiğini söyleyen Akel Elektrikli Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Gümüşoluk, “45 liradan satışa sunulan mini ısıtıcılar 1500 watt, 120 lira ile 180 lira arasında bir fiyattan satılan büyük boylar ise 2.100 ila 2.900 watt güçlerinde. Satışa çıktığı andan itibaren büyük ilgi gören ısıtıcı grubunu yeni tasarım ve modellerle zenginleştireceğiz ” dedi.  Akel Isıtıcılarda devrilme emniyeti gibi büyük önem taşıyan güvenlik özelliğini kullandıklarını belirten Gümüşoluk, “Ayrıca büyük boy 1.210 TS modelimizde ısıyı bulunduğu ortama yaymayı sağlayan fan sistemi ve havayı kurutmayan nem üretme ünitesi bulunuyor. Bu ürün karasal iklime sahip İç Anadolu şehirlerinde çok fazla tercih ediliyor” diye konuştu. 

İhracata başladı

Isıtıcıları Türkiye’nin yanı sıra yurtdışında da satmaya başladıklarını ifade eden Gümüşoluk, “Akel olarak dünyanın 50 ülkesine satış yapıyoruz. Isıtıcı grubunu da ihraç etmeye başladık. Bu sezon ağırlıklı olarak Orta Asya, Kuzey Irak, Mısır ve Balkanlar ilk talep oluşturan pazarlarımız oldu” açıklamasında bulundu.



Geri Dön