26 / 04 / 2024

Akel Elektrikli Ev Aletleri bayram sofralarında harikalar yaratıyor!

Akel Elektrikli Ev Aletleri bayram sofralarında harikalar yaratıyor!

Akel Elektrikli Ev Aletleri geniş ürün portföyüyle keyifli ve kalabalık bayram sofraları hazırlanırken harikalar yaratıyor. Akel Kavurma Sacı 60 liradan, Akel Barbekü 48 liradan, Akel Izgara ise 76 liradan satılıyor.



Akel Elektrikli Ev Aletleri geniş ürün portföyüyle keyifli ve kalabalık bayram sofraları hazırlanırken harikalar yaratıyor. Kurban Bayramının vazgeçilmezi kavurma, et sote, saç tava ve tantuni Akel Kavurma Sacı’nda pişerken, pirzola ve köftenin tadıysa Akel Elektrikli Barbekü ve Izgara’da çıkıyor. Akel Kavurma Sacı 60 liradan, Akel Barbekü 48 liradan, Akel Izgara ise 76 liradan satılıyor


Akel Elektrikli Ev Aletleri, kullanışlı, pratik ve modern ürünleriyle bayram yemeklerinin tadına tat katıyor. Kurban Bayramının vazgeçilmezi kavurma, et sote, saç tava ve tantuni Akel Kavurma Sacı’nda pişerken, pirzola ve köftenin tadıysa Akel Elektrikli Barbekü ve Izgara’da çıkıyor. Akel Kavurma Sacı 60 liradan, Akel Barbekü 48 liradan, Akel Izgara ise 76 liradan satışa sunuluyor.

Sofraları şölene çeviriyor


Geliştirdikleri ürünlerle mutfakta hem hayatı kolaylaştırmayı hem de sofraları şölene çevirmeyi amaçladıklarını söyleyen Akel Elektrikli Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Gümüşoluk, “Bu ürünlerden biri olan Akel Kavurma Sacı sayesinde Kurban Bayramında birbirinden nefis kavurma ve et yemekleri yapmak mümkün. 60 liradan satılan Akel Kavurma Sacı’nın iki farklı modeli var. Elektrikle çalışan ve termostatlı olan Akel Kavurma Sacı, küçük boyutları sayesinde her yerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Anadolu’da pek çok evin mutfağında bulunan kavurma sacının modern hali olan Akel Kavurma Sacı’nda pişen kavurma, et sote, saç tava ve tantuninin tadına doyulmuyor” dedi.


Akel Elektrikli Barbekü ve Izgaralar sayesinde bayram boyunca evde, bahçede ya da balkonda lezzetli ve sağlıklı etlerin pişirilebileceğini belirten Gümüşoluk, “Haznesine konulan su sayesinde duman ve koku yapmayan Akel Elektrikli Barbekü ve Izgaralar, et, kebap ve sebzelerin tam kıvamında pişmesini sağlıyor. Akel Barbeküler 48 liradan, Izgaralar ise 76 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor” diye konuştu.


Geri Dön