25 / 04 / 2024

Akel'in elektrikli mutfak eşyaları Libya pazarında büyüyecek!

Akel'in elektrikli mutfak eşyaları Libya pazarında büyüyecek!

Elektrikli mutfak eşyaları sektöründe Libya’ya en çok ihracat yapan kuruluşların başında gelen Akel, bu ülkede büyümek için düğmeye bastı.



Okhoua Grup’la distribütörlük anlaşması yapan Akel Elektrikli Ev Aletleri, bu sayede Libya’da marka bilinirliğini ve pazar payını artırmayı amaçlıyor. Akel, Libya’ya başta ocak ve midi fırın olmak üzere 40 çeşit ürün satıyor


Akel Elektrikli Ev Aletleri, yeniden canlanmaya başlayan Libya pazarında büyümek için Okhoua Grup’la distribütörlük anlaşması yaptı. Libya’da yaşanan olayların ticarette zorluk çıkarsa da fırsatları da beraberinde getirdiğini söyleyen Akel Elektrikli Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Gümüşoluk, “Önümüzdeki dönemde Libya’nın artık durulacağı ve istikrarın yeniden geleceği beklentisi var. Bu süreçte markamızı daha iyi bir pazar payına taşımak için Libya’nın en önemli ticari kuruluşlarından biri olan Okhoua Grup’la tek yetkili satıcımız olması için anlaşma yaptık” dedi. 




Libya’da beğenilen bir marka

Libya’ya yıllardır ürün sattıklarını kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarının sonucu olarak bu ülkede aranılan ve beğenilen bir marka olduklarını ifade eden Gümüşoluk, “Okhoua Grup’la yaptığımız anlaşma ticaretimizi daha kurumsal hale getirirken, daha kontrollü bir pazarlama politikası uygulayıp iş hacmimizi artırmamızı sağlayacak” diye konuştu.

Isıtıcı için anlaşma yaptı.



Akel Elektrikli Ev Aletleri’nin İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri’nin (İMMİB) Libya’ya en çok ihracat yapan üyesi olduğunu hatırlatan Yaşar Gümüşoluk, “Libya’ya başta elektrikli ocak ve mini fırın olmak üzere 40 çeşit ürün satıyoruz. Hatta yeni ürünümüz olan ısıtıcı grubunda da önümüzdeki sezon için güzel bir bağlantı yaptık. Bundan böyle Libya’ya ihracatımız artarak devam edecek” açıklamasında bulundu.


Geri Dön