20 / 04 / 2024

Akıl almaz EYT sahtekarlığı! Şeytanın aklına gelmez!

Akıl almaz EYT sahtekarlığı! Şeytanın aklına gelmez!

Şubat ayı içinde 2,5 milyon kişinin yararlanacağı EYT düzenlemesinin yürürlüğe girmesi ve Mart ayında da EYT'lilerin ilk maaşlarını alması bekleniyor. Ama daha yasa çıkmadan sahtekarlık çeteleri şeytanın aklına gelmeyecek yöntemlerle kolları sıvadı bile...



Gerçek hak sahiplerinin yanı sıra EYT'den yararlanmak isteyenler ama aranan şartları taşımayan kişiler mahkemelerin yolunu tutmaya başladı. Habertürk Yazarı Muharrem Sarıkaya, çocuk yaşta işe girişi gösterilip 30 yaşında emekli olunan dönemdekine benzer bir sahtekarlık için organize bir şekilde sahtekarlık çetelerinin kurulduğunu ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön