10 / 05 / 2024

AKP'den Togo Kuleleri açıklaması!

AKP'den Togo Kuleleri açıklaması!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Sinan Aygün'ün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki iddialarla ilgili konuştu. İşte Ömer Çelik'in o açıklamaları...



AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Sinan Aygün'ün  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki iddialarla ilgili olarak "Biz, kim kime ne demiş, kim haklı, kim haksız bilemeyiz. Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili bir gündemdir." açıklamasını yaptı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, AKP Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası gündeme dair açıklamaları şu şekilde;

KANAL İSTANBUL

"Ödeme yapmayacağız açıklaması" devlet adamlığı konusunda ne kadar yoksun olunduğunun göstergesidir. Birisinin "ben bu şirketlere para ödemem" demesi milli iradeye karşı gelmektir.

Kanal İstanbul'un Montrö ile çelişen bir tarafı yoktur. Askeri gemilerinin geçişi sağlanacaktır. Zaman içerisinde siyasal ve ekonomik getirilerini paylaşacağız.

TOGO KULELERİ İNŞAATININ MÜHÜRLENMESİ

Sadece basından izliyoruz. Bu konuda kapsamlı, ayrıntılı bir açıklama yapması gereken taraf Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Biz, kim kime ne demiş, kim haklı, kim haksız bilemeyiz. Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili bir gündemdir. Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminin kamuoyunu tatmin edici bir açıklama yapması gerekir.

 

Sinan Aygün, Togo Kuleleri satış ofisinde iddiaları yanıtladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul eleştirilerine sert yanıt!

 


Geri Dön