26 / 04 / 2024

Aksaray Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi rekreasyon alanı ihalesi yapıldı!

Aksaray Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi rekreasyon alanı ihalesi yapıldı!

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta'nın önemli projeleri arasında yer alan Cumhuriyet mahallesi rekreasyon alanı çevre düzenleme işi ihalesi gerçekleştirildi. Çevre düzenleme işi İhalesine 6 firmanın temsilcileri katıldı..



Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta'nın önemli projeleri arasında yer alan Cumhuriyet mahallesi rekreasyon alanı çevre düzenleme işi ihalesi gerçekleştirildi Belediye meclis salonunda yapılan ihaleye Belediye Başkanı Nevzat Palta, İlgili daire müdürleri ve 6 firmanın temsilcileri katıldı. 

Belediye Başkanı Nevzat Palta yaptığı konuşmada şunlan söyledi " Aksaray belediyesi olarak Cumhuriyet mahallesinde TOKi'nin olduğu bölge. Yaklaşık olarak 160.000.000 m2 alan üzerinde çevre düzenlemesi gerçekleştirmiş oluyoruz. Ben öncelikle katılanlara ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 


Cumhuriyet mahallesi  TOKİ  bölgesinde rekreasyon alanı çevre düzenlemesi ile ilgili ihalemize 6 firma katılmış. Bu firmalardan STY inşaat Turizm Tic. Ltd. Şti. teklifi geçersiz sayılmış. İkinci teklif veren firma Ulubaş Otomotiv İnşaat Nak. Tic. San. Ltd. Şti. 6.840.000,00 TL teklif vermiş. Üçüncü firma M.Zeki Kalya - ATM Peyzaj Tem. Teks. ve Dış. Tic. Ltd. Şti. ortak girişim 6.910.000,00 TL teklif vermiş. Dördüncü Muammer Yüksel - Yüksel İnşaat 6.500.000,00 TL teklif vermiş. Beşinci ihale dosyası veren Hellan Ofis Mob. İmi. Plas. İnş. Dek. San. Tic. Ltd. Şti. - Erhan İnş. Taahh. Tur. Tic. Ltd. Şti. ortak girişim 6.300.000,00 TL teklif vermiş. Altıncı olarak dosya veren Askan Dekorasyon Tur. Tic. Ltd. Şti. 6.000.000,00 TL fiyat teklifi vermiştir. 


İhalede verilen bu teklifleri tekrar komisyonumuz değerlendirecek. Daha sonra ihale sonuçları katılımcılara resmi olarak iletecekler Ben tekrar ihaleye katılanlara teşekkür ediyorum. İnşallah sonucunun hem Aksaray'ımıza hem de katılan firmalara hayırlı olsun diyorum. (Haber Merkezi) 


Anadolu'da Bugün



Geri Dön