26 / 04 / 2024

Aktaş ve Çinçin'de kentsel dönüşüm devam edecek!

Aktaş ve Çinçin'de kentsel dönüşüm devam edecek!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının yoğun olduğu bu mahallelerden yaklaşık 500 kişiyle kahvaltı sofrasında buluşan Başkan Tiryaki, gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi. Kentsel dönüşüm devam edecek...



BAŞKAN Tiryaki'nin Altındağlı vatandaşlarla buluşma toplantısına bu hafta Aktaş ve Çinçin Mahalleleri konuk oldu. Kentsel dönüşüm çalışmalarının yoğun olduğu bu mahallelerden yaklaşık 500 kişiyle kahvaltı sofrasında buluşan Başkan Tiryaki, gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi. Eşi Saadet Tiryaki ile birlikte Altındağlıları tek tek selamlayan Başkan Tiryaki, mahalle sakinlerinin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. 


"Çocuklarımız ve geleceğimiz için değişmeye mecburuz." 


Aktaş ve Çinçin Mahalleleri'nde gerçekleştirilen çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Başkan Tiryaki, bu bölgelerde çok hızlı bir biçimde dönüşüm gerçekleştirileceğinin altını çizdi. Başkan Tiryaki'nin "Bu bölgelerde yıllarca kamu hizmeti adı altında yanlış yapılaşmalara gidildi. Ancak şu anda büyük bir değişim yaşanıyor. 2004'te yüzde 85'i gecekondu, yüzde 75'inin imar planı olmayan bölgede, problemi çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 

Bugün Altındağ'ın hemen hemen yüzde 100'ünü imarlı hale getirdik. Bugün buralarda gerçek bir dönüşümden söz ediyoruz. 

Modern okulların, konutların yer aldığı bir yaşam bölgesinden söz ediyoruz. 


Yıllarca çok zaman kaybettik ama Ankara'nın en güzel coğrafyasının bir an önce hak ettiği kıymeti kazanması için daha çok çalışacak, daha hızlı hareket edeceğiz" sözleri, mahalle sakinlerinin büyük beğenisini topladı. 

"Çocuklarımız, torunlarımız ve geleceğimiz için değişmeye mecburuz" diyen Başkan Tiryaki, Aktaş ve Çinçin bölgelerinin Altındağ'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarının sembolü haline geldiğini söyledi. 


Ticari Hayat 


Geri Dön